Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot Gallo: 1η σε πωλήσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot Gallo: 1η σε πωλήσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά

ΑΓΟΡΑ

Peugeot Gallo: 1η σε πωλήσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά

ΑΓΟΡΑ

Σε αδιαφιλονίκητη ηγέτιδα δύναμη στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου εξελίσσεται η Peugeot Gallo. Η εταιρεία κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη σε πωλήσεις επιβατικών Peugeot στη χώρα μας και το 2021.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Gallo, σημείωσε και το 2021 το υψηλότερο μερίδιο αγοράς σε όλους τους επίσημους συνεργάτες Peugeot στην Ελλάδα.

 

Η νέα αυτή σημαντική πρωτιά της Peugeot Gallo αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών των ανθρώπων της για την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη της ξεχωριστά, καθώς και για την ανάπτυξη best-in-class υπηρεσιών που συνοδεύουν την αγορά νέου Peugeot, όπως το χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησής του και η ασφάλειά του.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, μεγάλος συντελεστής αυτής της πρωτιάς δεν είναι άλλος και από την κορυφαία γκάμα των αυτοκινήτων Peugeot, η οποία κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Τα νέα μοντέλα 208, 2008 SUV και 3008 SUV βρίσκονται ήδη στην κορυφή των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, ενώ σε ναυαρχίδα αναμένεται να εξελιχθεί το άρτι αφιχθέν 308, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά στην Peugeot Gallo.

Ο δρόμος της Peugeot Gallo για την κορυφή

Advertisement

Η επιτυχία της Peugeot Gallo μόνο τυχαία δεν ήρθε. Η εδραίωσή της στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού έγινε σταδιακά και βασίστηκε στην εμπειρία, στη γνώση και στο πάθος της οικογένειας Γκάλλο για το αυτοκίνητο.

Advertisement

Η παρουσία της ξεκίνησε το 1993 με την δημιουργία της πρώτης κάθετης μονάδας της στη Νέα Χαλκηδόνα. Ιδρυτής της δεν είναι άλλος από τον κορυφαίο οδηγό αγώνων Βαγγέλη Γκάλλο. Πρόκειται για ένα αληθινό θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, με παρουσία άνω των πενήντα ετών στους αγώνες ράλι.

Συνεχιστές του Βαγγέλη Γκάλλο είναι οι γιοί του Γιώργος και Άγγελος, οι οποίοι οδηγούν σήμερα την επιχείρηση σε μια νέα εποχή, επεκτείνοντας την εμπορική της δραστηριότητα και στα Βόρεια Προάστια. Η νέα κάθετη μονάδα της στην Αγία Παρασκευή συνέβαλε καθοριστικά στην διεύρυνση του αγοραστικού κοινού της στην Αττική, οδηγώντας την στην κορυφή των πωλήσεων ανάμεσα σε όλους τους αντιπροσώπους του δικτύου Peugeot.

Αποκτήστε το νέο σας Peugeot από την Gallo S.A.

Advertisement

Η Peugeot Gallo, μετρώντας τρεις δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, αποτελεί την πρώτη σας επιλογή για την αγορά του νέου σας Peugeot. Επισκεφθείτε σήμερα την κοντινότερή σας κάθετη μονάδα της σε Νέα Χαλκηδόνα ή Αγία Παρασκευή, οδηγήστε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια οι άνθρωποί της θα αναλάβουν να σας προτείνουν την έκδοση και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, καθώς και το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησής του με βάση τα οικονομικά σας δεδομένα. Φυσικά, η υποστήριξη συνεχίζεται και μετά την αγορά του μοντέλου, με κορυφαίες after sales υπηρεσίες που θα απογειώσουν την ικανοποίησή σας.

Peugeot Gallo | Κάθετες Μονάδες (Αντιπροσωπεία Peugeot– Service – Ανταλλακτικά)

Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400

Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020
Το νέο PEUGEOT 208 στη διάθεση του κοινού σε ένα τριήμερο