Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020

ΝΕΑ

Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020

ΝΕΑ

H Peugeot ΓΚΑΛΛΟ κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στην 1η θέση των επιλογών του κοινού της γαλλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ ήταν ο κορυφαίος σε πωλήσεις επίσημος αντιπρόσωπος του δικτύου Peugeot σε όλη την Ελλάδα και για το 2020. Μετρώντας δύο πλέον ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες (συνεργείο – service – ανταλλακτικά) σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή, κατάφερε να κατακτήσει και πάλι την 1η θέση τόσο στις πωλήσεις επιβατικών όσο και επαγγελματικών οχημάτων Peugeot.

Μάλιστα, σε μια χρονιά κατά την οποία οι πωλήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν σημαντικά, λόγω της πανδημίας, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ βελτίωσε θεαματικά τα αποτελέσματά της σε σύγκριση με το 2019 σημειώνοντας:

– 20% αύξηση στις λιανικές πωλήσεις καινούριων επιβατικών οχημάτων Peugeot

Advertisement
Advertisement

– 46% αύξηση στις λιανικές πωλήσεις καινούριων επαγγελματικών οχημάτων Peugeot

– 56% αύξηση στις πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων.

Οι 4+1 λόγοι της επιτυχίας της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη επιτυχία της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ απέναντι σε γνωστά και αναγνωρισμένα ονόματα αντιπροσώπων της γαλλικής εταιρείας στην Ελλάδα μόνο τυχαία και συγκυριακή δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Η συνταγή της βασίζεται αφενός στο επιχειρηματικό πλάνο της οικογένειας Γκάλλο για πιο αποτελεσματική κάλυψη του κοινού των Βορείων Προαστίων με την επένδυση στη νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα της Αγίας Παρασκευής, αφετέρου στην άψογη υλοποίησή του από το προσωπικό της και πάντα με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες και τις ανάγκες τους.

Φυσικά, από τη συνταγή της επιτυχίας της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ δε λείπουν όλα εκείνα τα συστατικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από την ίδρυσή της το 1993 μέχρι και σήμερα όπως:

Advertisement

 1. Το brand name «ΓΚΑΛΛΟ»

Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της και θρύλο των ελληνικών πρωταθλημάτων ράλι Βαγγέλη Γκάλλο, ο οποίος διακρίθηκε για την υψηλού επιπέδου αγωνιστική παρουσία του στους αγώνες, αλλά και το ήθος του, για πάνω από τριάντα χρόνια. Κατά το τέλος της καριέρας του, ο Βαγγέλης Γκάλλο, θέλοντας να μετουσιώσει επαγγελματικά την αγάπη και το πάθος του για το αυτοκίνητο, δημιούργησε την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ με στόχο την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που κάνουν την διαφορά για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Advertisement

 2. Η νέα γκάμα των μοντέλων της Peugeot

Η Peugeot βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ιστορίας της, προσφέροντας μοντέλα που όχι απλά ηγούνται, αλλά δείχνουν τον δρόμο στον ανταγωνισμό χάρη στο σύγχρονο design και τις τεχνολογικές τους καινοτομίες. Το 2020, η εταιρεία κατέκτησε συνολικά την δεύτερη θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα με 8.700 ταξινομήσεις, με τους τελευταίους μήνες του έτους να δείχνουν ότι το 2021 μπορεί να έχει βάσιμες βλέψεις και για την πρωτιά. Η νέα γενιά των μοντέλων της εξάλλου, με προτάσεις όπως το νέο supermini 208, το νέο Β-SUV 2008, το ανανεωμένο C-SUV 3008 και τη νέα μπερλίνα 508, πρωταγωνιστεί ήδη στις αγοραστικές προτιμήσεις ή… τα όνειρα των Ελλήνων οδηγών.

3. Η υψηλή κατάρτιση των τμημάτων service και φανοποιείας της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Ως έμπειρος οδηγός αγώνων, ο Βαγγέλης Γκάλλο έδωσε έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών για τα τμήματα service και φανοποιείας. Για το λόγο αυτό, επέλεξε τους κορυφαίους επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς της αγοράς με άριστη γνώση των αναγκών ενός αυτοκινήτου Peugeot. Επιπλέον επένδυσε στην δημιουργία υπερσύγχρονων συνεργείων με χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου και φυσικά με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 4. H πλήρης γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της

Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, εκτός από μία ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα, αποτελεί παράλληλα και ένα one-stop-shop που καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέροντάς του καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις όπως:

– Δυνατότητα ανταλλαγής ή αγοράς επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων της AutoGallo.

– Ασφάλειες αυτοκινήτου

– Αποκλειστικές υπηρεσίες service όπως ο δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ και service με παραλαβή από το χώρο του πελάτη

– Peugeot Shop με αυθεντικά αξεσουάρ & είδη Boutique

 +1. Οι εξειδικευμένες λύσεις για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ και τις υπηρεσίες της οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να ικανοποιούν με ευελιξία τις ανάγκες τους. Μεταξύ άλλων, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ προσφέρει:

– Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων)

– Προγράμματα Μακροχρόνιας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

– Χρηματοδοτικά Προγράμματα (ελεύθερων επαγγελματιών – εταιρειών Rent a Car)

– Δοκιμαστική Οδήγηση Εταιρικού Στόλου (test drive)

– Δυνατότητα αγοράς ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών Peugeot

– Ευέλικτα προγράμματα για σχολές οδηγών.

Εμπιστευτείτε την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, τη #1 αντιπροσωπεία Peugeot στην Ελλάδα!

Για εσάς που ετοιμάζεστε για την αγορά του νέου σας Peugeot ή αναζητάτε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη service και φανοποιείας για το όχημά σας, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ. Η εμπειρία των ανθρώπων της σε συνδυασμό με το πάθος τους για το αυτοκίνητο αποτελούν την εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Επισκεφθείτε σήμερα την κοντινότερή σας κάθετη μονάδα σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα και ανακαλύψτε το συναρπαστικό κόσμο της PE.

Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το νέο έμβλημα της Peugeot
Peugeot E-208: Καλύτερο ηλεκτρικό εταιρικό αυτοκίνητο
Peugeot: Πώς εξελίχθηκαν τα εμβλήματά της στο χρόνο (video)