Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

ΑΓΟΡΑ

Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

ΑΓΟΡΑ

H Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, η #1 σε πωλήσεις αντιπροσωπεία επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων του δικτύου Peugeot στην Ελλάδα για το 2020, δημιουργεί και προτείνει λύσεις leasing για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες.

Advertisement
Advertisement

Leasing αυτοκινήτου, ο έξυπνος και ευέλικτος τρόπος απόκτησης νέου αυτοκινήτου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις τόσο των εταιρικών πελατών όσο και των ιδιωτών, που επιθυμούν να μειώσουν την διαχείριση που συνεπάγεται η κατοχή ενός αυτοκινήτου, να αποδεσμεύσουν κεφάλαια για άλλες τους ανάγκες ή απλά ανυπομονούν να οδηγήσουν τα τελευταία μοντέλα, χωρίς την δέσμευση που συνεπάγεται η αγορά τους.

Τα οφέλη του leasing αυτοκινήτου

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα κορυφαία πλεονεκτήματά του περιλαμβάνονται η απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας, μεικτή ασφάλεια, αγορά και συντήρηση ελαστικών, καθώς και από άλλες δαπάνες χρήσης – όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα. Φυσικά, με το leasing παύουν να απασχολούν τον οδηγό έκτακτα περιστατικά όπως τυχόν ατυχήματα ή μηχανικές βλάβες, καθώς αυτά καλύπτονται πλήρως από την εταιρεία leasing. Έτσι, το μοναδικό κόστος που επιβαρύνει τον οδηγό είναι το κόστος καυσίμου.

Ένα ακόμα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρονομίσθωση είναι η μεγάλη ευελιξία στην επιλογή του μοντέλου. Στα πλαίσια αυτά, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ κάνει το επόμενο βήμα στην εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντάς τους οποιοδήποτε μοντέλο επιθυμούν από τη γκάμα της για αγορά με leasing και δυνατότητα προσωποποιημένης διαμόρφωσής του στο χρώμα, τα χαρακτηριστικά και το επίπεδο εξοπλισμού που εκείνοι επιθυμούν.

Τα κορυφαία μοντέλα PEUGEOT είναι διαθέσιμα με leasing από την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ

Advertisement

Η Peugeot κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό της προσφέροντας τα πιο άρτια ποιοτικά, τεχνολογικά και αισθητικά οχήματα της σύγχρονης ιστορίας της. Το best seller της δεν είναι άλλο από το νέο 208, το οποίο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κατακτώντας την πρώτη θέση των γενικών πωλήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όπως μάλιστα φανερώνουν οι αριθμοί, πρόκειται και για την πρώτη επιλογή των εταιρικών πελατών. Στην κορυφή των κατηγοριών τους βρίσκονται και τα νέα Peugeot 2008 SUV και 3008 SUV, που αυξάνουν συνεχώς το μερίδιο αγοράς τους. Πλέον, η γαλλική εταιρεία δείχνει τον δρόμο για την ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας τα δημοφιλέστερα μοντέλα της 208 και 2008 και σε ηλεκτρικές εκδόσεις. Φυσικά, όλα τα νέα μοντέλα της είναι διαθέσιμα για αγορά με leasing από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ.

Advertisement

Ανακαλύψτε τις πιο συμφέρουσες προσφορές leasing αυτοκινήτου

Για μακροχρόνια μίσθωση εμπιστευθείτε την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, τη #1 σε πωλήσεις αντιπροσωπεία επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων του δικτύου Peugeot στην Ελλάδα για το 2020. Το στοιχείο που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό της δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους της και το πάθος τους για την εξυπηρέτηση και την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Από το 1993 μέχρι σήμερα, η εταιρεία επενδύει στην διαρκή εξέλιξη του επιπέδου των υπηρεσιών της κατά την διάρκεια χρήσης των αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην δημιουργία ισχυρών δεσμών εμπιστοσύνης με το κοινό της.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ αποτυπώνεται και στις εξατομικευμένες και άκρως ανταγωνιστικές προσφορές της για leasing αυτοκινήτου, οι οποίες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της και περιλαμβάνουν:

  • Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Πλήρη Συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτου από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
  • Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (ίδιες ζημιές με απαλλαγή – 24ωρη οδική βοήθεια)
  • Κάλυψη τελών κυκλοφορίας
  • Παροχή οδικής βοήθειας
  • Παροχή αυτοκίνητου αντικατάστασης
  • Δυνατότητα χρήσης προσωρινού αυτοκινήτου
  • Αλλαγή ελαστικών
  • Δυνατότητα αγοράς του αυτοκινήτου μετά την περίοδο leasing σε fixed τιμή.
Advertisement

Ανακαλύψτε σήμερα όλα τα πλεονεκτήματα του leasing και επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες προσφορές της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Κάθετες μονάδες Peugeot ΓΚΑΛΛΟ (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά)

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Email: sales6@peugeot-gallo.gr

Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε
Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020
Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς!