Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nέος συνεργάτης των Renault & Dacia στο Χαλάνδρι

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nέος συνεργάτης των Renault & Dacia στο Χαλάνδρι

ΑΓΟΡΑ

Nέος συνεργάτης των Renault & Dacia στο Χαλάνδρι

ΑΓΟΡΑ

Η TEOREN MOTORS A.E. καλωσορίζει την Automotivo Α.Β.Ε.Ε. στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών των μαρκών Renault & Dacia στην Ελλάδα, δηλώνοντας ηχηρά την παρουσία της με νέα, κάθετη μονάδα στα Βόρεια Προάστια.

Advertisement
Advertisement

H TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Renault και Dacia στην Ελλάδα, καλωσορίζει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυό της, την Automotivo A.B.E.E.
H Automotivo A.B.E.E., του επιχειρηματία Θωμά Τρομπούκη, είναι μια εταιρεία με πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων, καθώς και της παροχής υπηρεσιών after sales.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Χαλάνδρι, επί της Λεωφ. Κηφισίας 278, συνολικής έκτασης 3.000 τμ., ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αλλά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων Renault & Dacia. Παράλληλα επωφελείται από τις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής που παρέχονται στην κάθετη μονάδα.

Τα ικανά και έμπειρα στελέχη της εταιρείας, μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας σε μια τόσο μεταβαλλόμενη και πολύπλευρη αγορά.
Η TEOREN MOTORS A.E εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο της συνεργάτη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η ένταξη της Automotivo A.B.E.E. στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην περαιτέρω ανοδική πορεία των Renault & Dacia στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement