Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς!

Ελλάδα 20:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς!

ΑΓΟΡΑ

Αυτά είναι τα μεταχειρισμένα που μπορείς να εμπιστευτείς!

ΑΓΟΡΑ

Η καραντίνα λόγω Covid-19 σταμάτησε, τα μέτρα για τις μετακινήσεις άρθηκαν και οι περισσότεροι επιστρέψαμε στην δουλεία μας. Επιστρέψαμε; Όσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και δεν διαθέτουν τα χρήματα για νέο αυτοκίνητο. Τι θα κάνουν;

Advertisement
Advertisement

 

Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής, «απαιτεί» συχνά ένα μεταφορικό μέσο. Κάποιοι μετά το lockdown του Κορωνοϊού επέστρεψαν στην χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αλλά κάποιοι άλλοι διστάζουν, φοβούνται ακόμη. Από την άλλη πλευρά τα αραιά δρομολόγια, απαιτούν από όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, μεγάλη προσαρμογή στον καθημερινό προγραμματισμό τους.

Advertisement
Advertisement

Η λύση είναι η αγορά αυτοκινήτου. Για όσους όμως η κίνηση αυτή είναι δύσκολη ή και απαγορευμένη (λόγω κόστους) η πρόταση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου γίνεται η λύση. Μεταχειρισμένο; Οποιοδήποτε μεταχειρισμένο; Φυσικά όχι. Στο Newsauto.gr  επιλέξαμε τέσσερις εταιρίες με εγγυημένο στόλο αυτοκινήτων. Ακολουθούν εργοστασιακές προδιαγραφές τόσο στο ιστορικό τους, όσο και στην συντήρηση, στα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει αλλά και στον τρόπο παράδοσής τους στον τελικό αγοραστή.

Βλέπετε το Νο1 site για το αυτοκίνητο, προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και σας ενημερώνει για τις καλύτερες επιλογές σε ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ακόμη και τώρα, που τα αυξημένα μέτρα προστασίας για τον Κορωνοϊό και οι επιφυλάξεις μιας μεγάλης μερίδας πολιτών, φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη εύρεσης ενός ποιοτικού & εγγυημένου μεταχειρισμένου, με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις  για μέγιστη δυνατή ασφάλεια αλλά και εγγύηση ποιότητας.

 

Advertisement

 

Stock Center με 5πλή Εγγύηση

Advertisement

Το Stock Center, είναι το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκίνητων της Βελμάρ, του ομίλου Θ. Βασιλάκη, κατέχοντας δυναμική παρουσία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εξελισσόμενο χώρο του αυτοκινήτου. Στο Stock Center θα βρείτε το αυτοκίνητο που θέλετε με τους όρους ενός καινούριου! Ολα τα αυτοκίνητα που διατίθενται είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας, ηλικίας από 6 μηνών και δίνεται 5πλη γραπτή Εγγύηση:

1. Καλής Λειτουργίας

Advertisement

2. Πραγματικών χιλιομέτρων

3. Ατρακάριστου

4. Επιστροφής χρημάτων και

5. Καλύτερης Τιμής.

Το Stock Center, με δεδομένη τη δυναμική παρουσία με 13 σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη εγγυάται και σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς! Εφαρμόζοντας πάντα αυστηρά μέτρα ασφάλειας & προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των επισκεπτών-πελατών μας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους με ασφάλεια στα καταστήματα Stock Center!

Δείτε τα διαθέσιμα προς πώληση αυτοκίνητα εδώ

 

Η Γκάλλο ΑΕ στα μεταχειρισμένα

Στην Γκάλλο Α.Ε θα βρείτε επιλεγμένα μεταχειρισμένα  αυτοκίνητα ελληνικής αντιπροσωπείας, με τη εγγύηση ποιότητας της Γκάλλο ΑΕ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πιστή στις αξίες της για εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, η εταιρία  δραστηριοποιείτε και στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στις νέες εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται απέναντι από την αντιπροσωπεία Peugeot Γκάλλο στην Νέα Χαλκηδόνα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα πάνω από 70 ποιοτηκά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα . Καθένα από αυτά έχει περάσει όλους τους απαραίτητους μηχανικούς και ποιοτικούς ελέγχους, προκειμένου να σας ταξιδέψει όπου επιθυμείτε, με ασφάλεια και προστασία.

Τα αυτοκίνητα που πωλούνται από το τμήμα των μεταχειρισμένων της Γκάλλο Α.Ε, είναι στο σύνολο τους μοντέλα Ελληνικής εισαγωγής, με γνήσια χιλιόμετρα, διαθέτουν ιστορικό service με ενημερωμένα βιβλία service (εργοστασιακά ). Τα απαραίτητα έγγραφα π.χ είναι πάντα στη διάθεση του αγοραστή (όχι φωτοτυπίες). Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα μοντέλα διατίθενται με τα εξής σημαντικά οφέλη:

• Εντός Εργοστασιακής Εγγύησης
• Δωρεάν 2 Εργοστασιακά Service
• Δωρεάν Έξοδα Μεταβίβασης και Τέλη Κυκλοφορίας 2020
• Πιστοποιημένος Έλεγχος Ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων
• Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός κλιματισμού και απολύμανση
• Δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, προκειμένου να βρείτε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας. Καλέστε στο 210 2533002 ή συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και αποκτήστε το αυτοκίνητο της επιλογής σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε την γκάμα των μεταχειρισμένων οχημάτων της εταιρίας εδώ

 

Σπανός Α.Ε Μεταχειρισμένα

Αποκτήστε το δικό σας Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW με δωρεάν ασφάλεια έως 6 μήνες από τη Σπανός ΑΕ.

Στη Σπανός ΑΕ,  η ποιότητα δεν είναι μόνο δέσμευση, αλλά και βασική αρχή. Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW, θα κάνετε τη σωστή επιλογή καθώς επιλέγετε εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της Σπανός ΑΕ θα αναλύσουν τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουν το καταλληλότερο αυτοκίνητο καθώς και την πιο προνομιακή πρόταση χρηματοδότησης για εσάς. Ακόμη, έως τις 30 Ιουνίου μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας μεταχειρισμένο BMW με δωρεάν ασφάλεια έως 6 μήνες. Δείτε την γκάμα των διαθέσιμων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εδώ

 

Filocars από την Αφοί Φιλοσίδη α.ε.

Η Filocars ως κέντρο ανταλλαγής επιλεγμένων αυτοκινήτων της Αφοί Φιλοσίδη α.ε., παρέχει τεχνικά ελεγμένα, άριστης κατάστασης μεταχειρισμένα αυτοκίνητα βάσει υψηλών προδιαγραφών.

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, με εκατοντάδες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων  και ευχαριστημένων πελατών η εταιρία στοχεύει στον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη. Για την «Filocars» η αφοσίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια σας βρίσκετε σε κάθε λεπτομέρεια και δεν σταματά με την πώληση του αυτοκινήτου. Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα συνοδεύονται με μια γκάμα υπηρεσιών εγγύησης, ασφάλισης όπως και ευέλικτης χρηματοδότησης που προστατεύει και διασφαλίζει την επένδυση σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, το προσωπικό της εταιρείας πραγματοποιεί τεχνικό έλεγχο 108 σημείων και έτσι παρέχεται η εγγύηση 12 μηνών. Παράλληλα, μπορείτε να συνδυάσετε και να επεκτείνετε την εγγύηση μας με κάποιες από τις πρόσθετες, προαιρετικές υπηρεσίες ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

  • Εγγύηση Α (2-5 έτη ή έως 60.000 χλμ)
  • Εγγύηση Β (5-10 έτη ή έως 150.000 χλμ)
  • Εγγύηση Γ (πάνω από 10 έτη ή πάνω από 150.000 χλμ)
  • Τέλος, να σημειώσουμε πως οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 προγραμμάτων χρηματοδότησης με επιτόκιο από 5,9% και δυνατότητα εξόφλησης έως 72 μήνες.
  • Όπως είναι φυσικό η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού της αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό λαμβάνουν τα εξής μέτρα: Σε όλα τα αυτοκίνητα πριν την παράδοση εκτελείτε βιολογικός καθαρισμός, απολύμανση στην καμπίνα, και την μονάδα A/C του αυτοκινήτου.

Τέλος, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες μετακίνησης για τους πελάτες που αποφασίσουν να αγοράσουν αυτοκίνητο από την Filocars, προσφέρουν (για τον νόμο Αττικής) την υπηρεσία «παράδοση στο χώρο σας». Οι παραδόσεις όλων των αυτοκινήτων γίνονται με ειδικά καλύμματα στα καθίσματα, στο τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενου.

Δείτε την γκάμα των μοντέλων εδώ  

 

Ωμέγα Ελλάς η… πρωταθλήτρια της Citroen

Μία εταιρία η οποία είναι πρώτη σε πωλήσεις Citroen (για 6 συνεχόμενα έτη, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen σε Αθήνα και Αγία Παρασκευή) δεν θα μπορούσε να λείπει από την αγορά του μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

H Citroen Ωμέγα Ελλάς Α.Ε ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την άριστη ποιότητα του service των αυτοκινήτων Citroen. Παραμένοντας προσηλωμένη στον ίδιο στόχο, σήμερα η εταιρεία επιδιώκοντας την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας, έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της και στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων Citroen αλλά και στις ανταλλαγές με ποιοτικά και εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των εταιριών.

Οι δραστηριότητες της αφορούν: Πωλήσεις καινούριων Citroen, Eμπόριο μεταχειρισμένων οχημάτων με εγγύηση, εμπόριο λιανικής και χονδρικής γνήσιων ανταλλακτικών Citroen, τμήμα Service, Φανοποιείας και Βαφείου).Η εταιρία δεν έμεινε αδιάφορη κατά την διάρκεια του Covid-19 και πρόσθεσε επιπλέον υπηρεσίες όπως: Service delivery (Υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του προς συντήρηση οχήματος από τον τόπο του πελάτη), βιολογικό καθαρισμό/απολύμανση κλιματιστικού σε όλα τα μεταχειρισμένα και τέλος προσφορά για τους πελάτες του Service: Απολύμανση και έλεγχος κλιματιστικού με 20 ευρώ.

Δείτε την γκάμα των μεταχειρισμένων οχημάτων της εδώ