Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε

ΝΕΑ

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε

ΝΕΑ

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο σας μοντέλο Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Είστε έτοιμος να προχωρήσετε στην αγορά του νέου σας πανέμορφου και τεχνολογικά εξελιγμένου Peugeot;

Ή μήπως είστε ήδη υπερήφανος κάτοχος μοντέλου της κορυφαίας γαλλικής εταιρείας και αναζητάτε τις πιο αξιόπιστες After Sales υπηρεσίες σε service, φανοποιεία και ανταλλακτικά;

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ είναι εδώ για να τις καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την εμπιστευτείτε;

Advertisement
Advertisement


1. Οι άνθρωποι της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, είναι οι άνθρωποι που την αποτελούν, είναι η νοοτροπία τους και το πάθος για τελειότητα. Ιδρυτής της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ είναι ο Βαγγέλης Γκάλλο, νικητής πανελλήνιων πρωταθλημάτων ράλι και ένας από τους θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας. Η αγάπη και οι γνώσεις του γύρω από το αυτοκίνητο τον οδήγησαν το 1993 στην δημιουργία της πρώτης κάθετης μονάδας Peugeot ΓΚΑΛΛΟ στη Νέα Χαλκηδόνα. Ο ίδιος επιμελήθηκε προσωπικά κάθε λεπτομέρεια στη λειτουργία της με γνώμονα την παροχή των πιο ποιοτικών υπηρεσιών της αγοράς. Μάλιστα, μετέδωσε την τεχνογνωσία και το πάθος του για το αυτοκίνητο τόσο στους συνεργάτες του όσο και στη νέα γενιά της οικογένειας, τους συνεχιστές του Άγγελο και Γιώργο.

2. Η εμπιστοσύνη του κοινού που την έφερε στην 1η θέση των πωλήσεων για το 2019
Δεν είναι μόνο η Peugeot που πατά κορυφή στις πωλήσεις αυτοκινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι και η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ που κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στις πωλήσεις Peugeot για το 2019, μία πρωτιά που αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για μία κατάκτηση της εταιρείας και των έμπιστων συνεργατών της που οφείλεται στη σκληρή δουλειά και το μεράκι τους, στοιχεία που εκτιμήθηκαν δεόντως από το ελληνικό κοινό.

Advertisement

3. Η διπλή της παρουσία σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή
Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ καθιερώθηκε στην Αττική με την πρώτη της ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα στη Νέα Χαλκηδόνα. Πλέον, από το 2018, διαθέτει και νέα κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή, στη Λεωφόρο Μεσογείων, καλύπτοντας έτσι άριστα και τις ανάγκες των κατοίκων των βορείων προαστίων για Peugeot service, ανταλλακτικά, φανοποιείο και, φυσικά, αγορά αυτοκινήτου.

4. Η κορυφαία αξιοπιστία των τμημάτων service
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που κάνουν την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ να ξεχωρίζει είναι και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service της από το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή, εκτός από την αντιπροσωπεία Peugeot, στεγάζονται και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της με χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου, πάντα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Οι υπηρεσίες της εταιρείας ολοκληρώνονται με το φανοποιείο και την αποθήκη γνήσιων αξεσουάρ και ανταλλακτικών Peugeot.

Advertisement

5. H πλήρης γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της
Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, εκτός από μία ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα, αποτελεί παράλληλα και ένα one-stop-shop που καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέροντάς του καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις όπως:
• Ασφάλειες αυτοκινήτου
• Αποκλειστικές υπηρεσίες service όπως ο δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ και service με παραλαβή από το χώρο του πελάτη
• Peugeot Shop με αυθεντικά αξεσουάρ
• Λύσεις αγοράς για εταιρείες και επαγγελματίες
• Δυνατότητα αγοράς επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την AutoGallo.

Advertisement

+1. To Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Black Friday με σημαντική έκπτωση στην αγορά νέου μοντέλου
Φυσικά, ο πιο ισχυρός λόγος για να επιλέξετε την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ δεν είναι άλλος από τη νέα γκάμα μοντέλων της που κάνει την διαφορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό της, την ξεχωριστή οδηγική της φιλοσοφία, καθώς και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που την τοποθετούν μπροστά στην κούρσα του ανταγωνισμού. Μάλιστα, τώρα είναι και η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε το ολοκαίνουργιο Peugeot σας σε ειδική τιμή χάρη στη νέα καινοτόμα προωθητική ενέργεια Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Black Friday. Κάντε δικό σας:

Κάντε δικό σας:

-Το Peugeot 108 με όφελος έως 2000€.

-Το νέο Peugeot 208 με όφελος έως 2250€ και το αμιγώς ηλεκτρικό e-208 με όφελος έως 3400€ και επιπλέον επιδότηση από το πρόγραμμα «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ».

-Το νέο Peugeot 2008 SUV με όφελος έως 3100€ και το αμιγώς ηλεκτρικό e-2008 με όφελος έως 3600€ και επιπλέον επιδότηση από το πρόγραμμα «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ».

-Το νέο Peugeot 3008 με όφελος έως 1000€.

-Το Peugeot 308 με όφελος έως 2100€.

-Το Peugeot Rifter με όφελος έως 1693€.

-Το Peugeot Traveller με όφελος έως 1120€.

Η νέα προωθητική ενέργεια Peugeot Black Friday από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, τον 1ο διανομέα σε πωλήσεις Peugeot στην Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες

PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ | Κάθετες Μονάδες (Αντιπροσωπεία Peugeot – Service – Ανταλλακτικά)
Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400
Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002
www.gallo.gr