Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Mann+Hummel: Στρατηγική για μηδενικό άνθρακα

Ελλάδα 21:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mann+Hummel: Στρατηγική για μηδενικό άνθρακα

ΑΓΟΡΑ

Mann+Hummel: Στρατηγική για μηδενικό άνθρακα

ΑΓΟΡΑ

Το πράσινο δεν είναι μόνο το εταιρικό χρώμα της Mann+Hummel, αλλά επιπλέον είναι το παρόν και το μέλλον του ειδικού φιλτραρίσματος. Mε τις λύσεις της, η εταιρεία με έδρα το Ludwigsburg διαχωρίζει το χρήσιμο από το επιβλαβές και έτσι παρέχει μια τεχνολογία –κλειδί, που συντελεί σε έναν καθαρότερο πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Η Mann+Hummel εισάγει τη στρατηγική της για μηδενικό άνθρακα και παρουσιάζει τη νέα Έκθεση Εταιρικής Ευθύνης – Όλη η παραγωγή θα είναι ουδέτερη απο CO2 έως το 2030.

Προκειμένου να το κάνει αυτό με ακόμη πιο βιώσιμο τρόπο στο μέλλον και να ελαχιστοποιήσει το δικό της αποτύπωμα άνθρακα, η εταιρία δημοσίευσε τώρα τη στρατηγική της για μηδέν άνθρακα.

Η στρατηγική προβλέπει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλες τις εγκαταστάσεις Mann+Hummel από το επόμενο έτος. Μέχρι το 2030, όλη η παραγωγή φίλτρων θα είναι ουδέτερη από CO2, και μέχρι το 2050 ολόκληρη η αλυσίδα αξίας.

Advertisement
Advertisement

«Αποστολή μας είναι να διαχωρίζουμε το χρήσιμο από το επιβλαβές. Αυτή είναι η βάση για την επιχείρησή μας και, ταυτόχρονα αποτελεί ευθύνη μας. Παίρνουμε αυτή την ευθύνη στα σοβαρά – όχι μόνο για να παρέχουμε στους πελάτες μας τεχνολογίες αιχμής βοηθώντας τους να είναι πιο βιώσιμοι. Εμείς οι ίδιοι θέλουμε να είμαστε πιο βιώσιμοι. Η δική μας ουδετερότητα σε CO2 είναι ένα σημαντικό βήμα σε αυτό το μονοπάτι», λέει ο Jean Gangloff, Αντιπρόεδρος Quality & Health Safety Environment.

Kλειδιά για την επίτευξη των στόχων αποτελούν η αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της ίδιας της εταιρείας καθώς και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επιπλέον, η Mann+Hummel θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στη βιωσιμότητα στη δική της εφοδιαστική αλυσίδα και στη διαδικασία παραγωγής των δικών της προϊόντων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τεχνικό: πως λειτουργούν τα φίλτρα των ντίζελ κινητήρων;
Φίλτρα Καμπίνας από την Opel: Ξεχάστε το Αλλεργικό Συνάχι
Φίλτρα σωματιδίων βενζίνης: Μόδα ή ανάγκη;

 

Advertisement