Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Κερδίστε ένα MINI One

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κερδίστε ένα MINI One

ΑΓΟΡΑ

Κερδίστε ένα MINI One

ΑΓΟΡΑ

Τα κοινά στοιχεία των μοντέλων της MINI με την συσκευή «glo series 2 mini», συνδυάζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα MINI One.

Advertisement
Advertisement

 

H νέα εξελιγμένη γενιά του «glo» ήρθε στην ελληνική αγορά και η British American Tobacco Hellas συνεργάζεται με την αυτοκινητοβιομηχανία BMW Hellas για την παρουσίαση του νέου «glo series 2 mini».

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία compact συσκευή, με κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές για ένα αυτοκίνητο MINI One μέσα από ειδική διαδικασία κλήρωσης που ακολουθείται.

Ελαφρύ, με στιλ και «έξυπνο», όπως ακριβώς ένα αυτοκίνητο MINI One, το νέο «glo series 2 mini» ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία συσκευή και παρέχει, με ένα μόλις κουμπί, παρόμοια εμπειρία με το κάπνισμα αλλά με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Με πάχος μόλις 2 εκατοστά και βάρος μόνο 85 γραμμάρια, η νέα «glo series 2 mini» συσκευή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να την έχει παντού και πάντα μαζί του. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η συσκευή συνδυάζει το maximum της τεχνολογίας στο πιο minimal μέγεθος, είναι διαθέσιμη, σε τέσσερα χρώματα μέσω των καταστημάτων και του e-shop της NOBACCO (nobacco.gr/glo), ενώ οι ράβδοι καπνού που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι διαθέσιμες και σε άλλα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Advertisement

Το glo θερμαίνει ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού (NEO Sticks), παράγοντας ένα αερόλυμα που περιλαμβάνει περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου (μεταξύ των 9 βλαβερών τοξικών ουσιών που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει τη μείωσή τους στον καπνό του τσιγάρου).

Advertisement

Με κάθε αγορά μίας οποιασδήποτε συσκευής glo series 2 mini από τα καταστήματα NOBACCO, ο καθένας μπορεί να μπει στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One.