Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Countryman: Το πιο XXL MINI

Ελλάδα 18:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Countryman: Το πιο XXL MINI

ΝΕΑ

Countryman: Το πιο XXL MINI

ΝΕΑ

Το MINI Countryman δεύτερης γενιάς μπορεί να περηφανευτεί ότι είναι το πιο πρακτικό και το πιο ευρύχωρο MINI που κατασκευάστηκε ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις του θρυλικού MINI αγάπησαν το βρετανικό αυτοκίνητο για την μοναδική του προσωπικότητα, την ευελιξία του και την απολαυστική του οδηγική συμπεριφορά. Κάποια στιγμή όμως οι φανατικοί του κλασικού MINI μεγάλωσαν, ωρίμασαν και έκαναν οικογένειες αυξάνοντας τις ανάγκες χώρων και πρακτικότητας στις μετακινήσεις τους.

Η MINI έχοντας στη φιλοσοφία της τη στενή σχέση με τους πελάτες της αποφάσισε πριν από 13 χρόνια να δημιουργήσει το MINI Countryman, ένα crossover μοντέλο με τη μοναδική αισθητική της εταιρείας, αλλά με μεγαλύτερους χώρους. Πλέον το Countryman βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του και για το 2023 έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος, ακόμα καλύτερη ευρυχωρία και ακόμα πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο MINI Countryman έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης η οποία ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα που έχουμε συνηθίσει. Η επιβλητική του εμφάνιση με τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες στα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες και τους προβολείς λειτουργούν ελκυστικά για τον παρατηρητή ο οποίος απολαμβάνει καθημερινά το ξεχωριστό όχημα που έχει στο γκαράζ του.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν το Countryman να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα MINI είναι οι εσωτερικοί χώροι. Ο προσεκτικός και λεπτομερής σχεδιασμός δημιουργεί ένα περιβάλλον ευεξίας και άνεσης. Παράλληλα, η MINI έχει βάλει τη σχεδιαστική της σφραγίδα με το πρωτοποραικό high-tech cockpit, τα στρογγυλεμένα καθίσματα και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής. Οι επιβάτες θα βρουν στην καμπίνα έξυπνες θήκες αποθήκευσης, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία με 450 ωφέλιμα λίτρα τα οποία όταν αναδιπλώσουν τα πίσω καθίσματα αυξάνονται σε 1.390 λίτρα.

Advertisement

Έχοντας το γνήσιο σπορ DNA της MINI, το Countryman εξακολουθεί να προσφέρει κορυφαία οδηγική συμπεριφορά και αμέτρητες συγκινήσεις στον οδηγό. Η δημοφιλής βρετανική μάρκα έχει δημιουργήσει 10 διαφορετικές εκδόσεις με κινητήρες πετρελαίου, βενζίνης και υβριδικούς που ξεκινούν από 116 ίππους και φτάνουν τους 306 ίππους στην κορυφαία έκδοση John Cooper Works ALL4 με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

Όπως όλα τα σύγχρονα MINI, έτσι και το Countryman είναι εξοπλισμένη με κορυφαία συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Χάρη στην υπηρεσία MINI Connect, το περιεχόμενο της οθόνης του smartphone του αναπαράγεται στην οθόνη 8,8 ιντσών του αυτοκινήτου ώστε ο οδηγός να απολαμβάνει λειτουργίες όπως της πλοήγησης, τηλεφωνικής κλήσεις, μηνύματα, πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένες υπηρεσίες κ.α. που κάνουν την καθημερινότητα ευκολότερη.

Advertisement

Το εμβληματικό MINI Countryman είναι διαθέσιμο στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ με τιμή που ξεκινάει από τα 29.950 ευρώ. Στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ θα βρείτε ακόμα το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης ALL IN MINI PLUS το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν σέρβις και δωρεάν επέκταση εγγύησης για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Επισκεφτείτε τη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ και απολαύστε ποιότητα εξυπηρέτησης πριν καθίσετε στην άνετη θέση οδήγησης του MINI Countryman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mini αποχαιρετά το Clubman με την Final Edition
Εντός της χρονιάς το νέο MINI Countryman EV
Η BMW έβαλε «φρένο» στους Κινέζους για το fake Mini