Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To MINI Countryman Powered By X-Raid

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To MINI Countryman Powered By X-Raid

ΝΕΑ

To MINI Countryman Powered By X-Raid

ΝΕΑ

Με τη συγκεκριμένη έκδοση του Countryman Powered By X-Raid, ο οδηγός του μοντέλου της MINI μπορεί να φτάσει πιο άνετα, ακόμα πιο μακριά εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η MINI έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την X-Raid στο Ράλι του Ντακάρ και τώρα η συνεργασία τους επεκτείνεται και στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Το αποτέλεσμα είναι το MINI Countryman Powered by X-raid, μια πιο στιβαρή παραλλαγή που επωφελείται από επεμβάσεις στο πλαίσιο οι οποίες προέρχονται απευθείας από τους αγώνες ράλι. Η πρώτη και πιο προφανής αναβάθμιση που έγινε από την X-Raid ήταν να αυξήσει την απόσταση από το έδαφος, με το Countryman να βρίσκεται πλέον 40 mm πιο ψηλά από την τυπική του έκδοση. Οι ειδικοί για τις εκτός δρόμου επεμβάσεις, πρόσθεσαν επίσης ανθεκτικές ζάντες και ελαστικά Cooper Discoverer AT3 με πιο έντονη χάραξη για δύσκολες συνθήκες και σκληρά εδάφη. Ως αποτέλεσμα των επεμβάσεων αυτών, το βάθος και η γωνία προσέγγισης εμποδίων και υδάτινων κωλυμάτων βελτιώνονται σημαντικά σε σύγκριση με το «απλό» Countryman.

Advertisement
Advertisement

Οι τροχοί που έχουν εξελιχθεί ειδικά για αγώνες ράλι παρέχουν αποτελεσματική προστασία στα ελαστικά. Περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές αναφορικά με τις επεμβάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης, αν και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν και ορισμένες αλλαγές στην εμφάνιση, με την προσθήκη κάποιων αυτοκόλλητων στις πόρτες. Για τον κινητήρα του αυτοκινήτου, δεν έχουν αναφερθεί διαφορές, που σημαίνει πως στην προκειμένη περίπτωση που βλέπουμε, το Cooper S Countryman, ο κινητήρας είναι δίλιτρος turbo με απόδοση 192 ίππων.

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Οδηγούμε το νέο MINI Cooper SE Countryman ALL4 

Δοκιμή: MINI Countryman JCW ALL4

Advertisement

BMW Group: Συνεργασία με την Off Grid Energy

 

 

Advertisement