Live Κίνηση
Περισσότερα
Jeep

Jeep με όφελος 15.000 ευρώ

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep με όφελος 15.000 ευρώ

Jeep

Jeep με όφελος 15.000 ευρώ

Jeep

To Jeep Compass, όπως όλα τα SUV, συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα με την πρακτικότητα. Για τον λόγο αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή για οικογενειακό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η συνταγή που ακολούθησε η Jeep για το νέο Compass ήταν απλή. Διατήρησε όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μία πολύ καλή πρόταση για την κατηγορία C-SUV και πρόσθεσαν πολλές τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Το αποτέλεσμα είναι μεσαίο Sport Utility Vehicle, με αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, χώρο αποσκευών 438 λίτρων και εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Η εταιρία στοχεύει στις τρίτεκνες οικογένειες όπου οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερο αυξημένες και τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνονται ακόμα πιο αναγκαία. Έτσι προσφέρει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ιδιαιτέρως πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με συνολικό όφελος που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Βασιζόμενη σε αυτά τα δεδομένα, η Jeep, επέλεξε κάποιες εκδόσεις, ώστε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις επιλογές, ξεχωρίζουν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel (υψηλή ροπή και οικονομία), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στα… αυξημένα μεταφορικά φορτία μιας 5μελους οικογένειας. Η απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (20.000χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.

Επιπλέον οι επιλεγμένες εκδόσεις, για τρίτεκνες οικογένειες, χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle) έτσι ώστε, τόσο στις καθημερινές διαδρομές, όσο και στις μεγαλύτερες αποδράσεις, οι επιβαίνοντες να απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης.  Δείτε για παράδειγμα το Jeep Compass (με family bonus) στην diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4×4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ (η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep).

Advertisement

Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: Jeep Compass 1.4T 170 PS AWD 9AT