Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Οι τιμές του Audi Q4 e-tron Sportback στην Ελλάδα

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές του Audi Q4 e-tron Sportback στην Ελλάδα

Mobility

Οι τιμές του Audi Q4 e-tron Sportback στην Ελλάδα

Mobility

Το Audi Q4 e-tron Sportback είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας στην compact κατηγορία. Παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτρικά μοτέρ και παρέχει έως και 450 χιλιόμετρα αυτονομία.

Advertisement
Advertisement

Η Sportback έκδοση του Q4 e-tron είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τιμή 2.100 ευρώ παραπάνω από αυτήν του Q4 e-tron.

Με αυτό το μοντέλο, η Audi, κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της σχεδιαστικής γλώσσας των ηλεκτρικών της μοντέλων. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα LED φώτα όπου για πρώτη φορά ο οδηγός μπορεί να διαλέξει την εμφάνιση των daylights για διαφορετικές οπτικές υπογραφές.

Με έναν ηλεκτροκινητήρα να τροφοδοτεί κάθε άξονα, το Q4 e-tron Sportback έχει απόδοση από 170-300 ίππ0υς. Το αποτέλεσμα είναι το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 6,3 δευτερόλεπτα, επίδοση ιδιαίτερα καλή για την κατηγορία των πολυτελών compact crossover. Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση διατηρεί την άνεση σε υψηλά επίπεδα, ενώ φροντίζει και για την οδηγική ευχαρίστηση σε δρόμους με στροφές.

Advertisement
Advertisement

Με δύο χωρητικότητες μπαταριών (52 & 77 kWh), τρεις εκδόσεις (Q4 e-tron 35, Q4 e-tron 40 Q4 και e-tron 50 με την τελευταία να έχει αυτονομία 534 χλμ.) το κόμπακτ SUV μπορεί να φτάσει το 80% της φόρτισης σε περίπου 30 λεπτά.

Η αρχιτεκτονική της αρθρωτής πλατφόρμας για την ηλεκτροκίνηση (MEB) στην οποία βασίζεται το Q4 e-tron, εγγυάται μεγάλη ευρυχωρία. Το νέο μοντέλο ως γνήσιο SUV διαθέτει πλούσιους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους, με χώρο αποσκευών 526 λίτρα.

Για το ηχοσύστημα υπεύθυνη είναι η Sonos η οποία έκανε ειδική μελέτη για την Audi. Περιλαμβάνει οκτακάναλο ενισχυτή και Dolby surround ηχείο μαζί με εγκατάσταση ηχείων ανάλογα το μοντέλο και το επίπεδο εξοπλισμού.

Advertisement

Οι τιμές του Q4 e-tron Sportback:

  • Q4 Sportback e-tron 35, Ισχύς 170 ίπποι, τιμή: 47.000 ευρώ
  • Q4 Sportback e-tron 40, Ισχύς 204 ίπποι, τιμή 54.200 ευρώ
  • Q4 Sportback e-tron 50 quattro, Ισχύς 299 ίπποι, τιμή 60.550 ευρώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το Audi Q4 e-tron στην Ελλάδα (+video)
Ποια είναι τα νέα Audi Q4 e-tron & Sportback; (video)
Audi Q4 e-tron: Σημείο αναφοράς για το εσωτερικό του