Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Renault στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ελλάδα 8:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Renault στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΑΓΟΡΑ

Η Renault στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΑΓΟΡΑ

H Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, ανέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, αναλαμβάνοντας την επίσημη Χορηγία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

Η Renault, παρείχε στόλο οχημάτων για τις ανάγκες μετακίνησης της επιτυχημένης διοργάνωσης.

 

Οι 30.000 δρομείς που συμμετείχαν, προέρχονταν από 83 διαφορετικές χώρες και από 100 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ έλαβαν μέρος στους αγώνες 5.000 μέτρων, 10.000 μέτρων και του κλασσικού Μαραθωνίου δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, με χρόνο 02:16:49. Πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα του τερματισμού ήταν η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας, με χρόνο 02:41:30.

Η Renault, στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, διέθεσε έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, από όλη τη σύγχρονη γκάμα της.

Advertisement

Τη διοργάνωση πλαισίωσαν, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές, το Clio, το Captur, το Kadjar, αλλά και το νέο κουπέ SUV Renault Arkana.

Το αυτοκίνητο που ηγήθηκε της κούρσας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και συντρόφεψε το νικητή από τον Μαραθώνα, μέχρι την πανηγυρική του είσοδο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έλαβε χώρα και ο τερματισμός του αγώνα, ήταν το Arkana.

Advertisement

Παράλληλα, το Renault Captur ήταν το αυτοκίνητο που ηγήθηκε του αγώνα των 5.000 χλμ., νικητής του οποίου στέφθηκε ο Χρήστος Παπούλιας, με χρόνο 00:14:45.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Renault Arkana 1.3 TCe 140 PS EDC7 (+video)
Δοκιμή: Renault Clio 1.0 TCe 90 PS
Renault Air4 για τα 60α γενέθλια του Κατρέλ

Advertisement