Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η νέα Toyota Corolla στην Ελλάδα (τιμές και εξοπλισμός)

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Toyota Corolla στην Ελλάδα (τιμές και εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Η νέα Toyota Corolla στην Ελλάδα (τιμές και εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας Toyota Corolla στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει, αλλά και ποιος είναι ο εξοπλισμός της νέας γενιάς του παγκόσμιου best-seller.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τη 12η γενιά της Toyota Corolla, η οποία έρχεται αλλαγμένη σε όλα τα επίπεδα φιλοδοξώντας να συνεχίσει την κορυφαία σε πωλήσεις πορεία των προκατόχων της – Διαβάστε εδώ τις πρώτες μας εντυπώσεις από το ταξίδι μας στην Ισπανία.

Η νέα Toyota Corolla στη χώρα μας προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος, το 5θυρο χάτσμπακ, το στέισον Corolla Touring Sports και την Corolla Sedan. Στo χάτσμπακ η Corolla συνδυάζεται με μοτέρ turbo βενζίνης 1.2 lt.-116 ίππων (με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο CVT κιβώτιο), αλλά και με δύο υβριδικά σύνολα, ένα με μοτέρ βενζίνης 1.8 lt. και ηλεκτροκινητήρα (122 PS) και ένα με μοτέρ βενζίνης 2.0 lt. και ηλεκτροκινητήρα (178 PS).

Στο στέισον διαθέσιμες είναι μόνο οι υβριδικές επιλογές. Στην περίπτωση της σεντάν έκδοσης διαθέσιμος είναι o 1.600άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 132 ίππων (με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο CVT κιβώτιο), αλλά και η υβριδική έκδοση με τον 1.800άρη κινητήρα βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota έχει δημιουργήσει 5 κύριες εκδόσεις εξοπλισμού για το 5θυρο μοντέλο (Live, Eco, Active, Active Plus και Style), ενώ διαθέσιμες είναι και οι εκδόσεις Black Edition και Sport (μόνο με το 2λιτρο υβριδικό σύνολο). Στην Touring Sports υπάρχουν οι εκδόσεις Live, Active και Lounge, ενώ στη σεντάν οι Live, Active, Style και Lounge.

Η αρχική έκδοση Live περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 7 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, aircondition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματη λειτουργία προβολέων, cruise control με χειριστήρια στο τιμόνι, Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε ανηφόρα, Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας με Έλεγχο Διεύθυνσης, Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας, Ειδοποίηση μειωμένης προσοχής οδηγού και άλλα.

Advertisement

Τιμολογιακά το κόστος ανά κινητήρα και αμάξωμα για τις αρχικές εκδόσεις είναι:

Corolla Hatchback 1.2 turbo 6 Μ/Τ Live: 17.600 ευρώ
Corolla Hatchback 1.2 turbo CVT Live: 19.870 ευρώ
Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Live: 20.970 ευρώ
Corolla Hatchback 2.0 Hybrid Active: 25.660 ευρώ
Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Live: 22.650 ευρώ
Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Lounge: 31.000 ευρώ
Corolla Sedan 1.6 Valvematic 6 M/T Live: 17.100 ευρώ
Corolla Sedan 1.6 Valvematic 6 M/T Active: 21.500 ευρώ
Corolla Sedan 1.8 Hybrid Live: 21.170 ευρώ

Advertisement