Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Jeep Σφακιανάκης στο Athens Golden Cup

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jeep Σφακιανάκης στο Athens Golden Cup

ΑΓΟΡΑ

Η Jeep Σφακιανάκης στο Athens Golden Cup

ΑΓΟΡΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Athens Golden Cup Masters 2022. Με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της άμμου σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο που στήθηκε στην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος προσελκύοντας το ενδιαφέρον τόσο των φίλων του αθλήματος όσο και του φίλαθλου κοινού γενικότερα.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep Σφακιανάκης ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης ήταν εκεί για όλο το διάστημα 2-5 Ιουνίου, στηρίζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Στο περιθώριο των αγώνων, πολύ θερμό ήταν το ενδιαφέρον του κοινού και για το νέο εξηλεκτρισμένο Jeep Compasse-Hybrid, το οποίο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Advertisement
Advertisement

Η αποδοτικότητα, η τεχνολογία και η φιλικότητα προς το περιβάλλον χαρακτηρίζουν το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Jeep που αποτελείται από τα Renegade, Compass και Wrangler και διαθέτει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, οι οποίες αξιοποιούν το υβριδικό σύστημα e-Hybrid ή το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

Το επόμενο ραντεβού στους αγώνες  Thessaloniki Grand Slam  που θαπραγματοποιηθούν στις 16-19 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Jeep Compass δικαιώνει στην πράξη το έμβλημα
Jeep Club Hellas: Από το νοτιότερο στο βορειότερο άκρο της Ευρώπης
Jeep Compass 4xe: Γνήσιο Jeep, 100% υβριδικό

 

Advertisement