Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Έρχεται η «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014»

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014»

ΑΓΟΡΑ

Έρχεται η «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014»

ΑΓΟΡΑ

Με την ελληνική αγορά αυτοκινήτου να βρίσκεται σε τροχιά σταδιακής ανάκαμψης, ανάλογη αύξηση έχει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού για νέα μοντέλα αλλά και για τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Από τις 25 Οκτωβρίου έως  2 Νοεμβρίου 2014, οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν ευκαιρία να πάρουν μία πλήρη γεύση απ’ όσα «έρχονται» στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται φέτος και οι εισαγωγικές εταιρίες αξιοποιούν αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσουν όλα τα καινούργια μοντέλα τους φιλοδοξώντας να κεντρίσουν  το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών μέσα από μια πιστοποιημένα επιτυχημένη εκθεσιακή εκδήλωση, που θα έχει σύμφωνα με τους διοργανωτές, άνετη  πρόσβαση αλλά και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Advertisement
Advertisement

Φέτος στην έκθεση συμμετέχουν οι εταιρείες: AUDI, BMW, CITROEN, FORD, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAUL, DACIA, SUBARY, SKODA, SEAT, TOYOTA, VOLVO, VW και  JEEP-LANCIA. Ανάμεσα στα εκθέματα, θα είναι και πολλά μοντέλα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη χώρα μας.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-21:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00-21:00, ενώ την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00.