Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτοκίνηση – Electromobility 2023: Πότε ξεκινά

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνηση – Electromobility 2023: Πότε ξεκινά

ΝΕΑ

Αυτοκίνηση – Electromobility 2023: Πότε ξεκινά

ΝΕΑ

Οι εισαγωγικές εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», προετοιμάζουν τα περίπτερα τους και επιλέγουν τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε οδηγού.

Παράλληλα, τα νέα SUV, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

Advertisement
Advertisement

Από την έκθεση δεν θα λείψουν και τα sport μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000.

Τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Advertisement

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

«Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»: Τι πρέπει να ξέρεις

  • Που: Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO)
  • Πότε: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 – Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
  •  Ώρες λειτουργίας:
  • Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 21:00
  • Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 21:00
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φουλ της κάμερας και της επιτήρησης στην Αθήνα
Τι πρέπει να κάνουμε σε ένα τρακάρισμα;
Απεργία (και) στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς