Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Έκπτωση και σημαντικά οφέλη για τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκπτωση και σημαντικά οφέλη για τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe

ΑΓΟΡΑ

Έκπτωση και σημαντικά οφέλη για τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe

ΑΓΟΡΑ

Τα δύο plug-in Υβριδικά μοντέλα εντάσσονται στο προνομιακό πακέτο Jeep Eco Bonus, το οποίο μειώνει τόσο το κόστος αγοράς όσο και το κόστος χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Την εμπορική τους πορεία στην ελληνική αγορά έχουν εκκινήσει εδώ και λίγες μέρες τα plugin υβριδικά Jeep Renegade και Compass με το ακρωνύμιο “4xe”.

Πρόκειται για δύο μοντέλα που ενσωματώνουν το πιο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία της εταιρείας, διακρίνονται για τις ισχυρές τους επιδόσεις και ταυτόχρονα προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2.

Oι τελευταίες οι οποίες βρίσκονται κάτω από το όριο των 50 γρμ./χλμ. και η ΛΤΠΦ κάτω των 40.000 ευρώ, απαλλάσσουν τους εταιρικούς χρήστες των αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τη διευκόλυνση στους εταιρικούς χρήστες, η Jeep κάνει προσιτή την απόκτηση των Renegade 4xe και Compass 4xe και στους ιδιώτες, μέσω του προγράμματος Jeep Eco Bonus.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες, το κόστος αγοράς και το κόστος χρήσης. Αναλυτικότερα:

Advertisement

Κόστος αγοράς

Όλες οι εκδόσεις των εξηλεκτρισμένων μοντέλων προσφέρονται με έκπτωση 900 (Renegade) και 1.400 ευρώ (Compass). Ακόμη το μεταλλικό χρώμα γίνεται δώρο, ενώ προσφέρεται και σύστημα οικιακής φόρτισης (easyWallbox). Τα συνολικό χρηματικό όφελος των δύο τελευταίων ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ για το Compass και Renegade αντίστοιχα. Χαμόγελο στον αγοραστή συνιστά και η 4ης εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ.

Advertisement

Χάρη στο πρόγραμμα Jeep Eco Bonus, λοιπόν, τα Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, φέρουν τιμή εκκίνησης 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα.

Συνοπτικά

– Έκπτωση έως 1.400 ευρώ

Advertisement

– Δωρεάν μεταλλικό χρώμα

– Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox

– 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

– 8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.

– 4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας

Κόστος χρήσης

Πέρα από τη διευκόλυνση στην απόκτησή τους, τα δύο μοντέλα παρέχουν εξοικονόμηση χρημάτων και μέσω της ηλεκτρικής τους αυτονομίας (έως 50 χλμ.) αλλά και της κατανάλωσης καυσίμου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Compass 4xe 190 ps, όπου με μέση κατανάλωση 1,9λίτρα/100χλμ. και μέσο όρο χρήσης 15.000χλμ./έτος, προσφέρει κέρδος στο κόστος καυσίμου ύψους 1000 ευρώ/έτος σε σχέση με το ένα Compass 1.4T 170 ps 4×4 (8,3 λίτρα/100χλμ.).

Υπολογίζοντας και το όφελος που προκύπτει από τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας για τα plug-in υβριδικά Jeep 4xe, το ετήσιο όφελος για τον ιδιώτη αγοραστή ενός τέτοιου οχήματος αγγίζει τα 1.500 ευρώ ανά έτος.

Τέλος, η πρόσφατη ΚΥΑ που απαλλάσσει από την καταβολή τέλους στάθμευσης στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης των ΟΤΑ Α’ βαθμού, των οχημάτων με εκπομπές CO2 έως 50γρμ./χλμ., όπως είναι τα Jeep 4xe, μειώνει ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος χρήσης.

Διαβάστε επίσης:

Fiat: Ετοιμάζει ηλεκτρική επίθεση

Νέο Fiat Tipo Cross και νέες εκδόσεις για τα Tipo & Panda

Fiat Panda: Το φθηνότερο υβριδικό της αγοράς