Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Fiat Panda: Το φθηνότερο υβριδικό της αγοράς

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat Panda: Το φθηνότερο υβριδικό της αγοράς

ΑΓΟΡΑ

Fiat Panda: Το φθηνότερο υβριδικό της αγοράς

ΑΓΟΡΑ

Οι κάτοχοι του μοντέλου θα επωφεληθούν από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας

Advertisement
Advertisement

Στον εξηλεκτρισμό του best-seller της, Fiat Panda, έχει προχωρήσει η ιταλική μάρκα καθιστώντας τις αστικές μετακινήσεις οικονομικότερες, ενώ μειώνει και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ελέω των μειωμένων εκπομπών ρύπων.

Ειδικότερα, διευρύνει τη γκάμα του μοντέλου ενσωματώνοντας το ήπια υβριδικό σύστημα (mild hybrid), χωρίς να αποκηρύσσει την πρακτικότητά του στο αστικό περιβάλλον. Το υβριδικό Panda συνδυάζει τον νέο ατμοσφαιρικό HyFly βενζινοκινητήρα του 1,0 λίτρου, με τον ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt integrated Starter Generator), προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων.

Highlights του Fiat Panda Hybrid ακόμη συνιστά η αυξημένη ροπή στις χαμηλές ταχύτητες, αλλά κυρίως η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4 λίτρα ανά 100 km) και ο μετριασμός των εκπομπών ρύπων (89 γρμ/χλμ.), ο οποίος θα επιφέρει απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Επιπροσθέτως, το μοντέλο επωφελείται από υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφαλείας χάρη -μεταξύ άλλων- στο σύστημα ESP με hill-assist, στο σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, τους μπροστινούς και πλευρικούς αερόσακους (τύπου κουρτίνας) και στον κλιματισμό.

Τα ανωτέρω, μάλιστα, συνοδεύονται από ιδιαίτερα προσιτή τιμή, μιας και το Fiat Panda Hybrid συνιστά το φθηνότερο υβριδικό της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα, μέσω της έκπτωσης, προσφέρεται στα 11.400 ευρώ, ενώ καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 km και ίδιας διάρκειας δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας.

Advertisement

Σημειώνεται πως το πιο προσιτό Fiat Panda αφορά την βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 69hp Easy 4X2 my E6D, η οποία τιμάται προς 9.900 ευρώ.

Advertisement

Δείτε επίσης:

Το Fiat 500 θα αποκτήσει τρίτη πλαϊνή πόρτα

Θα μπορούσε να είναι το Fiat 500XL

Advertisement

Ένα Fiat Tipo για “αντί-Qashqai”