Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Έκπτωση έως 5.000 ευρώ για μοντέλα της Skoda

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκπτωση έως 5.000 ευρώ για μοντέλα της Skoda

ΑΓΟΡΑ

Έκπτωση έως 5.000 ευρώ για μοντέλα της Skoda

ΑΓΟΡΑ

Η Skoda παρουσιάζει το πρόγραμμα «Skoda One Καθαρή Αυτοκίνηση» το οποίο προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την απόκτηση ενός καινούργιου, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας μοντέλου της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

 

Με ένα νέο πρόγραμμα προσφορών η Skoda, θα προσπαθήσει να φέρει στην γκάμα της νέους πελάτες αλλά και αυτούς που θέλουν να αλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα νέο σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Στο πρόγραμμα προσφέρονται με προσφορές τα μοντέλα: Fabia, Scala, Octavia, Karoq και Kodiaq, με το όφελος ξεκινά από 1.000 και φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο. Το «Skoda One Καθαρή Αυτοκίνηση»  ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρία χάρη στο εκπτωτικό πρόγραμμα, η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.

Μέσα από το πρόγραμμα παρέχεται σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 ευρώ, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.

Advertisement

Στο «Skoda One Καθαρή Αυτοκίνηση» συμμετέχουν τα περισσότερα από τα μοντέλα της εταιρίας, προσφέροντας σημαντικό όφελος όπως:

Fabia βενζίνη: Όφελος 1.000 ευρώ

Advertisement

Scala βενζίνη: Όφελος 1.500 ευρώ

Octavia Ig Diesel: /CNG: όφελος 2.000 ευρώ

Karoq βενζίνη:  όφελος 3.500 ευρώ

Advertisement

Kodiaq βενζίνη: όφελος 5.000 ευρώ

Το πρόγραμμα «Skoda One Καθαρή Αυτοκίνηση» αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «Skoda One Finance», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι αλλαγές σε Τέλος Ταξινόμησης, ΦΠΑ, Leasing και Τέλη Κυκλοφορίας!