Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

DS 3 Crossback E-Tense: Mε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία (+τιμές)

Ελλάδα 19:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DS 3 Crossback E-Tense: Mε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

DS 3 Crossback E-Tense: Mε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το DS 3 Crossback E-Tense εξελίσσεται και προσφέρει σχεδόν 7% περισσότερη αυτονομία, φτάνοντας έτσι στα 341 χιλιόμετρα, στον μικτό κύκλο WLTP.

Advertisement
Advertisement

Οι τεχνολογικές εξελίξεις αυξάνουν την αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Με τη στρατηγική ηλεκτροκίνησης στο επίκεντρο, η DS Automobiles είναι η «multi-energy» μάρκα με τις χαμηλότερες μέσες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη (100,2 γρ/χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο WLTP ανά ταξινομημένο αυτοκίνητο το πρώτο εξάμηνο του 2021).

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της DS Automobiles εξελίσσεται. Το DS 3 Crossback E-Tense, μπορεί πλέον να επιτύχει αυτονομία 341 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον συνδυασμένο κύκλο WLTP.

Advertisement
Advertisement

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας του αυτοκινήτου, κατά σχεδόν 7%! Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, δόθηκε προτεραιότητα στη χρήση του σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Συγκεκριμένα, η στάνταρ αντλίας θερμότητας εξελίχθηκε και περιλαμβάνει αισθητήρα υγρασίας για αυξημένη απόδοση και σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Advertisement

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης και συνεργασίας με τη νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Formula E, που υποστηρίζεται από την DS Performance, η σχέση μετάδοσης έχει επίσης τελειοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του DS 3 Crossback E-Tense. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση της αυτονομίας, έχουν παίξει επίσης και τα νέα ελαστικά 17 ιντσών κατηγορίας Α, που εξελίχθηκαν από την Continental.

Τα Continental EcoContact 6 Q προσφέρονται σε διαστάσεις 215/60 R17 96H και χάρη στη νέα σύνθεση, εμφανίζονται βελτιωμένα σε αντίσταση κύλισης, αλλά και με αξιοσημείωτη μείωση του εκπεμπόμενου θορύβου.

Advertisement

Στη χώρα μας, το DS 3 Crossback E-Tense προσφέρεται από 37.007 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης) με δυνατότητα φόρτισης 100 kW (DC) και ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW (AC).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense
Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Γάλλου Προέδρου (+video)
DS Automobiles: Ετοιμάζει ηλεκτρικό με 700 χλμ. αυτονομίας

Advertisement