Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δέκα χρόνια για τη Volkswagen Bank Hellas

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δέκα χρόνια για τη Volkswagen Bank Hellas

ΑΓΟΡΑ

Δέκα χρόνια για τη Volkswagen Bank Hellas

ΑΓΟΡΑ

Φέτος τον Οκτώβριο η Volkswagen Bank Hellas κλείνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει. Με ένα επετειακό πρόγραμμα που διατίθεται μόνο μέχρι το τέλος του 2014. Πρόκειται για ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδοτικού και ασφαλιστικού προγράμματος για όσους θέλουν να αποκτήσουν Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ή Ducati, και περιλαμβάνει:

Advertisement
Advertisement

10 μήνες άτοκα
10 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις
Προκαταβολή από 0%

Ξεκινώντας και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, ως μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, διέγραψε μια ανοδική πορεία μέσα από κορυφαίες συνεργασίες, δημιουργώντας τα πιο πρωτοποριακά χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες με τα αντίστοιχα σήματα:Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: volkswagenbankhellas.gr volkswagenbank.gr, audifinancialservices.gr, seatcredit.gr, skodafinancialservices.gr και ducatifinancialservices.gr.