Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ασφαλίσεις αυτοκινήτου από την Volkswagen Bank Hellas με 6 άτοκες δόσεις!

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ασφαλίσεις αυτοκινήτου από την Volkswagen Bank Hellas με 6 άτοκες δόσεις!

ΝΕΑ

Ασφαλίσεις αυτοκινήτου από την Volkswagen Bank Hellas με 6 άτοκες δόσεις!

ΝΕΑ

Σήμερα, η Volkswagen Bank Hellas, σας δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής του ασφαλίστρου σας με έως 6 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου σας…

Τα ασφαλιστικά προγράμματα που παρέχει η Volkswagen Bank Hellas, διαπνέονται από την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία και αντανακλούν τη δυναμική της ευρωστίας του Χρηματοπιστωτικού Ομίλου, παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη, όχι μόνο για τα αυτοκίνητα του Ομίλου Volkswagen αλλά και για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου κάτω από ειδικές συνθήκες.

Σήμερα, η Volkswagen Bank Hellas, σας δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής του ασφαλίστρου σας με έως 6 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου σας. Επίσης, με την υπηρεσία on line πληρωμής διευκολύνει την διαδικασία, αφού η πληρωμή μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, απλά και γρήγορα με ένα click!

Εάν επιθυμείτε να στείλετε αίτηση προσφοράς ασφάλισης του οχήματός σας, πατήστε εδώ!

Εκτός των 6 άτοκων δόσεων, τα ασφαλιστικά προγράμματα της Volkswagen Bank Hellas προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Προνομιακά ασφάλιστρα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.
  • Μεγάλο εύρος επιλογών σε ασφαλιστικά προϊόντα και καλύψεις.
  • Παροχή Εγγύησης Αξίας του οχήματος που σας αποζημιώνει στην τιμή  τιμολογίου αγοράς του (αφορά σε καινούργια οχήματα) για τους κινδύνους που εμπεριέχονται στο συμβόλαιο
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης του πρώτου συμβολαίου στη χρηματοδότηση του οχήματος.
  • Δυνατότητα ασφάλισης για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης, με κύρια χαρακτηριστικά:

ü  Το Σταθερό Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο το οποίο επιμερίζεται στις δόσεις της χρηματοδοτικής περιόδου.

ü  Το BonusMalus υπολογίζεται κατά την έναρξη της ασφάλισης και δε διαφοροποιείται για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης (πχ. σε περίπτωση ατυχήματος).

ü  Τα ασφάλιστρα ενσωματώνονται στη χρηματοδότηση και εξοφλούνται μέσω των μηνιαίων δόσεων του δανείου, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη υποχρέωση από την πλευρά του πελάτη.

ü  Το συμβόλαιο εκδίδεται με διάρκεια αυτής της χρηματοδότησης, ως εκ τούτου δεν πραγματοποιούνται συνεχείς ανανεώσεις. Μετά τη λήξη της χρηματοδότησης το συμβόλαιο ανανεώνεται για ετήσια ή εξάμηνη διάρκεια…


Advertisement
Advertisement

Μάθετε περισσότερα και δείτε τα ασφαλιστικά προγράμματα της Volkswagen Bank Hellas εδώ!

 

 

Advertisement
Advertisement