Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αξεσουάρ M Performance για τις BMW M8 Coupe και Cabrio

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αξεσουάρ M Performance για τις BMW M8 Coupe και Cabrio

ΑΓΟΡΑ

Αξεσουάρ M Performance για τις BMW M8 Coupe και Cabrio

ΑΓΟΡΑ

Μεγάλη γκάμα, αποκλειστικών αξεσουάρ με προτάσεις που αναδεικνύουν την αισθητική, το σπορ ταπεραμέντο και την γοητεία των νέων BMW M8 Coupe και Cabrio, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το λανσάρισμά τους.

Advertisement
Advertisement

 

Σε λίγους μήνες, η νέα BMW M8 Coupe και M8 Cabrio, βασισμένες σε ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα περάσουν στην πολυτελή σπορ κατηγορία οχημάτων υψηλών επιδόσεων, κατάλληλων για καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνογνωσία της αγωνιστικής BMW M8 GTE ενσωματώνεται στο μοντέλο παραγωγής, κάτι το οποίο ισχύει και για τα Αξεσουάρ M Performance. Η BMW θα προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ M Performance παράλληλα με το λανσάρισμα των δύο εκδόσεων της BMW M8 (600 hp) και των ακόμα ισχυρότερων BMW M8 Competition (625 hp). Αυτά αναδεικνύουν την αισθητική και τον σπορ χαρακτήρα των κορυφαίων μοντέλων της Σειράς 8, επιτρέποντας ακόμα πιο στοχευμένη εξατομίκευση. Όλα τα αξεσουάρ εναρμονίζονται μεταξύ τους, όπως και με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νέου μοντέλου. Πέραν της αισθητικής αναβάθμισης, τα προτεινόμενα αξεσουάρ ικανοποιούν και λειτουργικούς σκοπούς με την ελαφριά δομή και αεροδυναμική τους.

Μαζί με το προαιρετικό Carbon Package, τα ανθρακονημάτινα αξεσουάρ M Performance ολοκληρώνουν τη σπορ φινέτσα της νέας BMW M8. Ενώ τα διακοσμητικά των μαρσπιέ M Performance επιμηκύνουν οπτικά το όχημα, η ανθρακονημάτινη μάσκα M Performance και η διακοσμητική γρίλια M Performance από ανθρακονήματα συνθέτουν την εικόνα.

Advertisement

Ειδικά εξελιγμένα για την BMW M8, τα αξεσουάρ αυτά με φινίρισμα άβαφου  ανθρακονήματος είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και χαρακτηρίζονται από αισθητική αρμονία. Υπόκεινται σε μία διαδικασία στεγανοποίησης με διαφανές βερνίκι πριν το τελικό γυάλισμα και είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και συμβατά με πλυντήρια αυτοκινήτων. Το ίδιο ισχύει και για το M κάλυμμα του κινητήρα – ένα πολυτελές εξάρτημα που παραπέμπει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, βελτιωμένη απόκριση, υψηλότερη θερμική αντοχή. Προερχόμενα από τα αγωνιστικά τακάκια μεγάλων αποστάσεων της BMW Motorsport, οι εκδόσεις που προορίζονται για τις BMW M8 Coupe και Cabrio πετυχαίνουν πιο δυναμική, σπορ απόκριση κατά το φρενάρισμα σε στροφή, συγκριτικά με τη στάνταρ έκδοση.

Advertisement

Για πλήρη αξιοποίηση των προσόντων των νέων BMW M8 σε επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς, μεγάλο ρόλο έχει το τιμόνι M Performance Pro με ανθρακονημάτινα shift paddles και ένθετο από ανθρακόνημα /Alcantara – ανθρακόνημα /δέρμα. Χάρη στις ευδιάκριτες περιοχές λαβής σε επένδυση Alcantara, με μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και ειδική εσωτερική επένδυση, εγγυάται τέλεια λαβή και άμεση αίσθηση κατευθυντικότητας.

Με σύμβολα αλλαγών σε τολμηρό κόκκινο χρώμα, τα shift paddles από ανθρακονήματα – διατίθενται και ανεξάρτητα για το στάνταρ τιμόνι – παραπέμπουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως και η μπλε κεντρική σήμανση στο τιμόνι M Performance Pro και η ραφή του σε χρώματα M – μπλε, κόκκινο και βιολετί. Η ανανεωμένη αγωνιστική ατμόσφαιρα ολοκληρώνεται τέλεια με αντιολισθητικά, σταθερά πατάκια M Performance από βελούδο, με δερμάτινη μπορντούρα, λογότυπο M Performance και σημαιάκι σε κλασικά χρώματα M.

Advertisement

Η σειρά Αξεσουάρ M Performance περιλαμβάνει επίσης κομψά και πρακτικά αξεσουάρ για το διάστημα που οι M8 είναι σταθμευμένες στο γκαράζ. Η κουκούλα εσωτερικού χώρου της M Performance προστατεύει το όχημα από σκόνες και γρατζουνιές. Τέλος οι τσάντες μεταφοράς τροχών M Performance συνιστώνται για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πρόσθετου σετ ζαντών. Αυτές παρέχουν προστασία από τα χώματα, εξασφαλίζουν σαφή προσδιορισμό θέσεων ζαντών χάρη στις αντίστοιχες σημάνσεις και διαμορφώνουν μία αγωνιστική ατμόσφαιρα στο γκαράζ του σπιτιού με την εμβληματική σχεδίαση Μ.