Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 20.980 ευρώ το SsangYong Actyon Sports

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 20.980 ευρώ το SsangYong Actyon Sports

ΑΓΟΡΑ

Από 20.980 ευρώ το SsangYong Actyon Sports

ΑΓΟΡΑ

Η απόκτηση του Actyon Sports γίνεται ακόμη πιο ελκυστική, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία της SsangYong το προσφέρει με 5 χρόνια εγγύηση και αρκετά δώρα. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές για το pick up μοντέλο της SsangYong ξεκινούν από τα 20.980 ευρώ για τη δικίνητη έκδοση και τα 23.866 ευρώ για την τετρακίνητη. Στον βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, ενώ ξεχωρίζει το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, το οποίο διαθέτει και πλοήγηση μεταξύ άλλων. Το μοντέλο συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών, ενώ παράλληλα τη δεδομένη χρονική στιγμή, η SsangYong το προσφέρει με αρκετά δώρα. Έτσι, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί χρηματικής έκπτωσης 1.000 ευρώ ή εναλλακτικά να επιλέξει ένα από 2 παρακάτω δώρα:

Δώρο το εύκαμπτο ρολό (καπάκι καρότσας) αλουμινίου αξίας 1.400 € με ΦΠΑ και τοποθέτηση ή
Δώρο το πακέτο Plus με πλευρικά σκαλοπάτια, οπίσθιο προφυλακτήρα μεαποσπώμενο κοτσαδόρο, roll bar inox με μπάρες και πλαϊνές κουπαστές αξίας1.400 € με ΦΠΑ και τοποθέτηση.

Το Αctyon Sports εφοδιάζεται με έναν 2λίτρο ντίζελ κινητήρα απόδοσης 155 ίππων στις 3.400-4.000 σ.α.λ. & 36,7 kg ροπής στις 1.500-2.800 σ.α.λ. Η κίνηση περνά στους πίσω ή στους τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων (υπάρχει και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο).

Advertisement
Advertisement

Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης (διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλών συνδέσμων πίσω) εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα άνεσης, τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα. Τo Actyon Sports εξοπλίζεται με κατ’ επιλογή τετρακίνηση με τρεις δυνατότητες: Κίνηση αποκλειστικά στους δύο τροχούς, Κίνηση και στους 4 τροχούς (High) και Kίνηση και στους 4 τροχούς με κοντά (Low). Με το μεικτό βάρος του να ανέρχεται έως και τους 2,74 τόνους, το αποκλειστικά 4πορτο pick up της Ssangyong μπορεί να μεταφέρει φορτία με βάρος έως και 392 κιλών ή να έλξει τρέιλερ με φρένα βάρους έως και 2,3 τόνους.

 

Advertisement