Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες After Sales από την Peugeot (+video)

Ελλάδα 0:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες After Sales από την Peugeot (+video)

ΑΓΟΡΑ

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες After Sales από την Peugeot (+video)

ΑΓΟΡΑ

Το προνομιακό πακέτο της Peugeot επικεντρώνεται στη διευκόλυνση του πελάτη και τη συνεχή ενημέρωσή του για την εξέλιξη των εργασιών.

Advertisement
Advertisement

Για την περαιτέρω διευκόλυνση των πελατών της μεριμνά η Peugeot, προσφέροντάς τους ένα προνομιακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την άκοπη εξυπηρέτησή τους όσο και για τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Ειδικότερα το πακέτο υπηρεσιών After Sales της εταιρείας επικεντρώνεται σε τέσσερις (4) βασικούς πυλώνες, οι οποίοι είναι οι εξής:

 1. Online ραντεβού για σέρβις

Advertisement
Advertisement

Μέσα από τον ιστότοπο peugeot.gr, οι κάτοχοι Peugeot δύναται να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για την συντήρηση του οχήματός τους άκοπα, επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και την ημερομηνία και ώρα που τους εξυπηρετεί, συμπληρώνοντας το είδος εργασίας και τα στοιχεία του οχήματός τους.

 2. Παραλαβή – παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη

Advertisement

H εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να υποβάλουν το όχημά τους σε συντήρηση χωρίς να απομακρυνθούν από το χώρο τους. Τόσο η παραλαβή όσο και η παράδοση του αυτοκινήτου θα γίνεται από έμπειρο τεχνικό.

Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης ενδέχεται να περιλαμβάνει χρέωση αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.

Advertisement

 3. Αυτοκίνητο αντικατάστασης  

Όσο ο κάτοχος του υπό επισκευής/φανοποιείας οχήματος περιμένει για την επιστροφή του αυτοκινήτου του, μπορεί να εξυπηρετηθεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις μέσω της παραλαβής ενός αυτοκινήτου αντικατάστασης.

Advertisement

 4. Τεχνική Αναφορά μέσω video check

Επιπροσθέτως, η Peugeot φροντίζει να οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη όσο αφορά την επισκευή ή αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος. Επομένως, παρέχει στον κάτοχο οπτικοακουστικό υλικό (video) όπου υποδεικνύονται οι εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα εξαρτήματα που πρέπει ν’ αντικατασταθούν. Ταυτόχρονα, αποστέλλεται και μια οικονομική προσφορά στον πελάτη, με φόντο την τελική έγκριση.

Σημειώνεται πως στο site peugeot.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν και πολλές άλλες υπηρεσίες After sales, όπως προγράμματα συντήρησης για αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιείας, ανταλλακτικά ανακατασκευής καθώς και πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».

Διαβάστε επίσης:

Καυτές οι πωλήσεις της Peugeot τον Σεπτέμβριο

Αναπαλαιώνοντας ένα Peugeot 205 GTi

Νέο Peugeot 208: Με αγωνιστικές καταβολές (+video)