Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Καυτές» οι πωλήσεις της Peugeot τον Σεπτέμβριο!

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Καυτές» οι πωλήσεις της Peugeot τον Σεπτέμβριο!

ΝΕΑ

«Καυτές» οι πωλήσεις της Peugeot τον Σεπτέμβριο!

ΝΕΑ

Σημαντικές πρωτιές κατέγραψε η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία του κατέκτησε το Peugeot 208 τον Σεπτέμβριο λίγους μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του και το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ελλάδα επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» που έχει κατακτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μικρομεσαία κατηγορία, την οποία εκπροσωπεί το μοντέλο είναι η κυρίαρχη κατηγορία της αγοράς, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην αξία της εν λόγω πρωτιάς.

Advertisement
Advertisement

Όμως πέραν της πρωτιά που κατέκτησε το 208 στην κατηγορία του η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία κατάφερε να καταγράφει σημαντικές πωλήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα τα γαλλικά μοντέλα κατάφεραν να έχουν κατακτήσει το 33% του συνόλου των πωλήσεων στα ηλεκτρικά οχήματα καθώς 1 στα 3 οχήματα που διατέθηκαν ήταν e-208 ή e-2008.

Tα νέα ηλεκτρικά Peugeot έχουν κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και ξεχωρίζουν, τόσο για τον τολμηρό σχεδιασμό τους, όσο και για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, τη μοναδική τους αυτονομία και την οικονομία κτήσης και χρήσης.

Επίσης σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι αντιπρόσωποι επίσημου δικτύου Peugeot έχουν τοποθετήσει φορτιστές κάτι που δελεάζει ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές ενώ παράλληλα σε όλη την Επικράτεια υπάρχουν διαθέσιμα ηλεκτρικά μοντέλα για να τα δοκιμάσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Advertisement

Πέραν των παραπάνω η Peugeot στο πλαίσιο της γενικότερης ανοδικής της πορείας, έχει κατακτήσει την πρωτιά σε διάφορους νομούς και περιοχές της Ελλάδας την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2020. Μεταξύ αυτών των περιοχών η Μαγνησία, η Βοιωτία, ο Έβρος, τα Τρίκαλα, η Σάμος και η Κέρκυρα.

Πρώτο σε πωλήσεις και στη Γαλλία

Advertisement

Το Peugeot 208 αναδείχθηκε το πρώτο αυτοκίνητο σε πωλήσεις στη Γαλλία, γεγονός στο οποίο φυσικά έχουν συμβάλει και οι εξαιρετικές επιδόσεις της ηλεκτρικής έκδοσης του μοντέλου. Η Peugeot παρουσίασε αύξηση των πωλήσεων της τάξεως του 7% αλλά και 1,7% αύξηση μεριδίου αγοράς σε σχέση με το 2019.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι θωρακισμένοι «φύλακες» του Ελληνικού Στρατού!

Advertisement

Μπάχαλο με τις Κάρτες Καυσαερίων στα ΚΤΕΟ!

Από «κόσκινο» οι δηλώσεις εξοπλισμού των αυτοκινήτων