Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αφιέρωμα After Sales

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales

ΑΓΟΡΑ

Αφιέρωμα After Sales

ΑΓΟΡΑ

Ο φετινός χειμώνας είχε μέχρι στιγμής πολλά απρόοπτα απο πλευράς καιρικών συνθηκών και προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα είναι επιβεβλημένο να ακολουθήσουμε κάποιες διαδικασίες ελέγχου και συντήρησης, του αυτοκινήτου μας.

Advertisement
Advertisement

Γιατί να απευθυνθούμε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία των εταιριών; Ποια τα προνόμια και οι διευκολύνσεις που μας παρέχουν; Τι ασφάλεια μας δίνουν για τον Covid-19;

Οι συνθήκες το χειμώνα, όπως όλοι διαπιστώσαμε στις πρόσφατες έντονες κακοκαιρίες, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα σκληρές και απαιτητικές και αν βρεθεί κανείς στο δρόμο οι δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσει μπορεί να είναι μεγάλες. 

Εδώ καθοριστικό ρόλο, προκειμένου οι μετακινήσεις να γίνονται όσο το δυνατόν πιο εύκολα και κυρίως με απόλυτη ασφάλεια, παίζει η κατάσταση του αυτοκινήτου μας και κατά συνέπεια η συντήρησή του και το αν έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοί του. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα εξουσιοδοτημένα service του εκάστοτε επίσημου δικτύου.   

Advertisement
Advertisement

Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου Service

  • Αναλαμβάνουν τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί
  • Τοποθετούνται σε αυτό γνήσια, άρα αξιόπιστα ανταλλακτικά
  • Εξασφαλίζετε η ενεργοποίηση των εργοστασιακών εγγυήσεων αν χρειαστεί
  • Είστε καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενη βλάβη
  • Ανεβάζετε την μεταπωλητική αξία του οχήματός, μέσω ενός γνήσιου και ενημερωμένου Βιβλίου συντήρησης
  • Αποφεύγετε τα απρόοπτα που κρύβουν κάποια ελεύθερα συνεργεία (όπως τα μη γνήσια ανταλλακτικά, ο μη ενδεδειγμένος εξοπλισμός, την έλλειψη εκπαίδευσης προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και πολλά ακόμη)

Τέλος στις ιδιαίτερες συνθήκες παγκόσμιας πανδημίας που βιώνουμε, έχει ιδιαίτερη σημασία, μέσω των υπηρεσιών After Sales, ο πελάτης να έχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Advertisement

Το newsauto.gr το Νο1 αυτοκινητικό μέσο της χώρας, σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές στην ελληνική αγορά σε ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες After Sales (με αλφαβητική σειρά):