Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υπηρεσίες after sales Peugeot

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπηρεσίες after sales Peugeot

ΝΕΑ

Υπηρεσίες after sales Peugeot

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot δεν μένει μόνο στην κορυφαία γκάμα των μοντέλων της, αλλά στέκει δίπλα στον πελάτη και μετά την αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Διαθέτει μία «ομπρέλα» προστασίας και φροντίδας με προνομιακά πακέτα υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την άριστη συντήρηση των οχημάτων της στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της εταιρίας.

Από τις υπηρεσίες αυτές ξεχωρίζουν οι:

  • Online booking: Μέσα από το Peugeot.gr, μπορεί ο οδηγός να βρει εύκολα και γρήγορα, και να προγραμματίσει ραντεβού για τη συντήρηση του οχήματός του. Επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που επιθυμεί, καθώς επίσης, την ημερομηνία και ώρα που τον εξυπηρετεί!
  • Pick-up and delivery: Η Peugeot δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η συντήρηση του οχήματός , χωρίς να απομακρυνθεί ο ιδιοκτήτης του από τον χώρο του. Η παραλαβή και η επιστροφή του αυτοκινήτου, πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με την όλη διαδικασία να γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης ενδέχεται να περιλαμβάνει χρέωση, αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης: Η Peugeot φροντίζει για την κινητικότητα των πελατών της. Για τον λόγο αυτό και κατόπιν συνεννόησης με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που θα αναλάβει την επισκευή ή την φανοποιεία του αυτοκινήτου, και προσφέρει την δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου αντικατάστασης μέχρι το πέρας των εργασιών του οχήματος.
Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει ένας Προ-Έλεγχος ΚΤΕΟ για όσους θέλουν να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διενέργεια ελέγχου ΚΤΕΟ, καθώς και το επιπρόσθετο κόστος αν απαιτηθεί νέος έλεγχος. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται λεπτομερής επιθεώρησης του αυτοκινήτου, δωρεάν εκτίμηση τυχόν επισκευών που απαιτούνται για να περάσει τον έλεγχο του ΚΤΕΟ ενώ σε περίπτωση που το όχημά δεν εγκριθεί από το ΚΤΕΟ, παρά τον προκαταρκτικό έλεγχο, η Peugeot επωμίζεται το πρόσθετο κόστος του επανελέγχου.

Προφύλαξη κατά του Covid-19

Advertisement

Η αναστάτωση που έφερε στις ζωές μας η πανδημία, δημιούργησε την ανάγκη για μία νέα προσέγγιση και σε ότι αφορά την διαχείριση του αυτοκινήτου από πλευράς υγιεινής. Το πρόγραμμα 3-PLUS είναι η απάντηση της Peugeot σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα, με μία μοναδική διαδικασία τριπλής φροντίδας η οποία περιλαμβάνει:

Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού: Συνδυάζεται με έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός.

Advertisement

peugeot-service-e1000x834

Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων: Αφορά έλεγχο ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας, της οποίας ο έλεγχος καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά, βοηθώντας στον έγκαιρο εντοπισμό προβλημάτων, ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια επισκευή υψηλού κόστους.

Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση: Η απολύμανση του αυτοκινήτου, αποτελεί πλέον μια υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Advertisement