Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha Neo’s: Νέα έκδοση με 2 μπαταρίες (+video)

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha Neo’s: Νέα έκδοση με 2 μπαταρίες (+video)

NEWSMOTO

Yamaha Neo’s: Νέα έκδοση με 2 μπαταρίες (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha δημιούργησε μια ειδική έκδοση του ηλεκτρικού Neo’s με διπλή μπαταρία και μεγαλύτερη αυτονομία.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha μας είχε προετοιμάσει για εκπλήξεις στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 κάτι που τελικά έκανε πράξη παρουσιάζοντας την έκδοση Tourer της Tracer 7. Η εταιρεία ωστόσο δεν έμεινε εκεί καθώς είχε ακόμα μια έκπληξη για το κοινό που αφορούσε το ηλεκτρικό scooter Neo’s.

Η δεύτερη έκπληξη λοιπόν έχει να κάνει με το στιλάτο ηλεκτρικό scooter Neo’s το οποίο αποκτά μεγαλύτερες δυνατότητες χάρη στην τοποθέτηση δεύτερης μπαταρίας. Το Neo’s Dual Battery Limited είναι εξοπλισμένο με δύο αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου 50,4V/19,2Ah που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Advertisement
Advertisement

Οι μπαταρίες ζυγίζουν 8 κιλά η μία και η αφαίρεσή τους γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο, ενώ ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 8 ώρες σε οικιακή πρίζα. Αυτή η αναβάθμιση μεταφράζεται και σε μεγαλύτερη αυτονομία καθώς το Neo’s Dual Battery Limited είναι ικανό να κινηθεί για περίπου 68 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

Όσο για τις επιδόσεις, η Yamaha έχει ενισχύσει την απόδοση του ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 2,3 kW. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί τροχοί 13 ιντσών εμπρός και πίσω για ακόμα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, αλλά και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις. Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού scooter της Yamaha κοστίζει 4.420 ευρώ η οποία μειώνεται στα 2.945 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Advertisement

Βίντεο του Yamaha Neo’s.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha
Το επόμενο Yamaha Tracer 9 GT+ δεν θα πέφτει! (video)
Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)