Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha: Νέα χρώματα για τα scooters του 2022

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha: Νέα χρώματα για τα scooters του 2022

NEWSMOTO

Yamaha: Νέα χρώματα για τα scooters του 2022

NEWSMOTO

Οι εξαιρετικά επιτυχημένες κατηγορίες scooter της Yamaha, Sport Scooter και Urban Mobility, συνεχίζουν να προσφέρουν στους αναβάτες της Ευρώπης ευρείες και πλούσιες επιλογές δίκυκλων και τρίκυκλων μοντέλων, από 125 κ.εκ. έως 560 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Παρά τις πολλές προκλήσεις που δημιούργησε σε παγκόσμια κλίμακα η πανδημία, οι πωλήσεις των scooters της Yamaha αποδείχθηκαν εξαιρετικά ισχυρές, με τα βασικά μοντέλα να σημειώνουν αυξημένες συνολικές πωλήσεις και να καταλαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Το NMAX 125 έχει μακράν τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του, με κορυφαίο μερίδιο αγοράς μέχρι και σήμερα το 2021. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και μετά την κυκλοφορία του ανανεωμένου μοντέλου τον Δεκέμβριο του 2020, το NMAX 125 ξεπερνά σταθερά σε πωλήσεις τον πιο κοντινό του ανταγωνιστή, και μάλιστα με σημαντική διαφορά.

Τα NMAX 125 και NMAX 155 του 2022 θα γίνουν διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2022.

Advertisement
Advertisement

Το δυναμικό Sport Scooter XMAX 300 / XMAX 300 Tech MAX της Yamaha έχει καθιερωθεί στην κατηγορία των 300 κ.εκ., καταλαμβάνοντας κορυφαία θέση στην αγορά από την πρώτη εμφάνισή του, το 2017. Με δυναμική σχεδίαση πλαισίου εμπνευσμένη από το εμβληματικό TMAX και οικονομικούς κινητήρες EURO5 Blue Core – καθώς και υψηλές προδιαγραφές που περιλαμβάνουν μπροστινό πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας, πλήρη φωτισμό LED, σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί Smart Key και χώρο αποθήκευσης για 2 κράνη full-face, τα Sport Scooters XMAX 300 προσφέρει στους αναβάτες ένα κορυφαίο στην κατηγορία πακέτο, που εστιάζει στις επιδόσεις, την άνεση και το στυλ.

Σήμερα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του και να αναδειχθεί ηγέτης στην κατηγορία του, με ισχυρό μερίδιο αγοράς από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2021.

Advertisement

Τα XMAX 300 του 2022 αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα εντός του μήνα σε δυο νέες αποχρώσεις Icon Blue και Dark Petrol.

Advertisement

Πρώτο στις πωλήσεις το 2020, το επιτυχημένο XMAX 125 / XMAX 125 Tech Max, είναι ο απόλυτος πρωτοπόρος και ανάμεσα στα δημοφιλέστερα Sport Scooters στην κατηγορία των 125 κ.εκ., έχοντας σημειώσει πολύ ισχυρές πωλήσεις μέχρι το καλοκαίρι του 2021, παρά την αργοπορημένη έναρξη της σεζόν πωλήσεων.

Με το καλύτερο βάρος στην κατηγορία του και την εντυπωσιακή αυτονομία, το Tricity 300 είναι το κορυφαίο τρίκυκλο μοντέλο Urban Mobility της Yamaha, που έχει κερδίσει ένα ισχυρό μερίδιο αγοράς μέσα στο πρώτο μισό του 2021, παρά τις προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία στην παραγωγή. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα σχετικά καινούργιο μοντέλο σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, το γεγονός ότι κατέχει 1 στις 4 πωλήσεις συνολικά, έχοντας να συναγωνιστεί μοντέλα που έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, δείχνει ότι το Tricity 300 προσφέρει στον πελάτη τον σωστό συνδυασμό απόδοσης, στυλ και αξίας.

Advertisement

Το μοναδικό τρίτροχο μεσαίου κυβισμού της Yamaha αποκτά δύο νέους χρωματισμούς, τους Petrol Blue και Sand Grey, διατηρώντας και το Gunmetal Grey χρώμα του. Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2022.

Ένα ακόμα επιτυχημένο παράδειγμα πωλήσεων της Yamaha είναι το πρόσφατα ανανεωμένο D’elight. Αυτό το μοντέλο Urban Mobility 125 κ.εκ., με το μικρότερο βάρος στην κλάση του, διπλασίασε πρόσφατα τον όγκο πωλήσεών του. Ως αποτέλεσμα, αυτό το οικονομικά προσιτό και κομψό scooter έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην κατηγορία του μέχρι σήμερα, το 2021.

Οι παραδόσεις των Scooter Urban Mobility για το 2022 σε Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο όπως επίσης διαφέρουν και οι τιμές τους ανάλογα με την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη παρουσίαση της BMW CE04 στην Ελλάδα
Piaggio: Νέα γενιά ηλεκτρικών scooter
Δοκιμή: SEAT MO eScooter 125