Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha: Οι «Μπλε» μπαίνουν και στα Rally Raid

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha: Οι «Μπλε» μπαίνουν και στα Rally Raid

NEWSMOTO

Yamaha: Οι «Μπλε» μπαίνουν και στα Rally Raid

NEWSMOTO

Η Yamaha Racing Team Ελλάδος ανακοίνωσε την συμμετοχή της και σε αγώνες Rally Raid το 2023.

Advertisement
Advertisement

Στο DNA της Yamaha είναι βαθειά ριζωμένοι οι αγώνες σε όλα τα επίπεδα. Στη χώρα μας η εταιρεία παραμένει πιστή στο αθλητικό πνεύμα της μάρκας συμμετέχοντας δυναμικά σε κάθε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το 2023 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Yamaha καθώς επεκτείνει τη δραστηριότητά της στις πίστες και τις χωμάτινες διαδρομές.

Η Yamaha Racing Team ανακοίνωσε ότι εκτός από τη συμμετοχή της στους ασφάλτινους αγώνες σε πίστα και στους χωμάτινους αγώνες motocross, θα δημιουργήσει μια νέα ομάδα για αγώνες Raid. Για πρώτη φορά οι «Μπλε» θα συντονίσουν μια νέα ομάδα αθλητών οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν την ανθεκτική Tenere 700 στις ειδικές διαδρομές των Rally Raid.

Advertisement
Advertisement

Οι αναβάτες οι οποίοι θα πλαισιώσουν την ομάδα είναι οι έμπειροι Θανάσης Χούντρας, Νίκος Σπανός, Δημήτρης Χελιώτης μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή και λάτρη της μοτοσικλέτας Γιούρκα Σεϊταρίδης.

Advertisement

Στους αγώνες πίστας η ομάδα θα στηρίξει τις προσπάθειες του Γιάννη Περιστερά στην κατηγορία SSP300 με την R3, όπως και τους Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο (R3) και Αλέξανδρος Παπαγεωργίου στην κατηγορία SSP600.

Στους χωμάτινους αγώνες η ομάδα θα έχει συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, ενώ για μια ακόμα φορά δίνει έμφαση στους εκκολαπτόμενους αναβάτες στην κατηγορία των MX85.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με άρωμα Γαλλίας η νέα έκδοση Yamaha Tenere Extreme
Αυτό είναι το πιο προσιτό scooter της Yamaha (+video)
Η Yamaha πρωτοπορεί τοποθετώντας «πράσινο αλουμίνιο» στα μοντέλα της