Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεκινήστε την εξερεύνηση με την Husqvarna Norden 901 (+video)

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκινήστε την εξερεύνηση με την Husqvarna Norden 901 (+video)

NEWSMOTO

Ξεκινήστε την εξερεύνηση με την Husqvarna Norden 901 (+video)

NEWSMOTO

Η Husqvarna προσθέτει σε κάθε καινούρια Norden 901 το πακέτο Explorer Mode αξίας 329 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Η Husqvarna Norden 901 αποτελεί μια από τις κορυφαίες λύσεις στην κατηγορία των μοτοσικλετών περιπέτειας. Η επιρροή της KTM σε συνδυασμό με την εμπειρία της Husqvarna στις χωμάτινες μοτοσικλέτες έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα ικανό να ευχαριστήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό μοτοσικλετιστικό «τυχοδιώκτη».

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα (Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ) αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση της Norden 901 προσθέτοντας το προαιρετικό πακέτο ηλεκτρονικών Explorer Mode στον στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσικλέτας.

Το Explorer Mode περιλαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης 9 σταδίων, παραμετροποίηση της απόκρισης στο ηλεκτρονικό γκάζι, αλλά και επιλογή διαφορετικών interfaces στην οθόνη TFT. Όλα τα παραπάνω φροντίζουν να κάνουν ακόμα πιο ασφαλή και αποτελεσματική μοτοσικλέτα τόσο στο ταξίδι, όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Το Explorer Pack αξίας 329 ευρώ θα είναι ενσωματωμένο σε κάθε καινούρια Norden 901 του 2023.

Advertisement
Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι, στην καρδιά της Norden χτυπά ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 889 κ.εκ. που γνωρίζουμε από το KTM 890 Adventure, με απόδοση 105 ίππους και 100 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι οι κορυφαίες WP Apex με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω διαδρομής 220 χιλ.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by Husqvarna Motorcycles (@husqvarna.motorcycles)

Advertisement

Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR, ενώ στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε LED φώτα, ρυθμιζόμενο ABS Στροφής και σύστημα Easy Shift. Τη νέα Husqvarna Norden 901 Explorer Mode μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Δείτε την γκάμα ρουχισμού της Husqvarna Norden 901.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα σειρά enduro από την Husqvarna (+video)
Τι νέο φέρνει η έκδοση Expedition της Husqvarna Norden 901 (+video)
Επίσημο: Οι KTM, Husqvarna, GasGas στην Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.