Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα σειρά enduro από την Husqvarna (+video)

Ελλάδα 17:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα σειρά enduro από την Husqvarna (+video)

NEWSMOTO

Νέα σειρά enduro από την Husqvarna (+video)

NEWSMOTO

Η Husqvarna παρουσίασε τη νέα σειρά των enduro της για το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η παράδοση της Husqvarna στα χωμάτινα τερέν είναι δεδομένη και συνεχίζεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια στον τομέα των enduro. Η σουηδική μάρκα έχει κατακτήσει τον κόσμο του Super Enduro με τον Μπίλι Μπόλτ ο οποίος ως εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna κατάφερε για μια ακόμα φορά να φέρει την FE 350 στην κορυφή του κόσμου.

Μέσα από την σκληρή δουλειά της αγωνιστικής ομάδας η εταιρεία έχει πλέον περάσει στην παραγωγή όλη την εμπειρία της. Τα μοντέλα enduro του 2024 είναι βελτιωμένα σε όλους τους τομείς ανεβάζοντας τον πήχη τόσο στις δίχρονες όσο και στις τετράχρονες μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα βασικά στοιχεία των νέων χωμάτινων Husqvarna είναι οι αναρτήσεις της WP οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί προσφέροντας καλύτερα χαρακτηριστικά ευκαμψίας και απόκρισης. Το πλαίσιο επίσης είναι καινούριο, ενώ τα φρένα προέρχονται από την BRAKEC με δίσκους της GKS.

Στα δίχρονα TE 150, TE 250 και TE 300 ο κινητήρας χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό ψεκασμό με τεχνολογία TBI και εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία. Από την άλλη, τα τετράχρονα FE 250 και FE 350 είναι εξοπλισμένα με ισχυρούς κινητήρες και κορυφαία ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Advertisement

Τα τετράχρονα Husky διαθέτουν σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, δύο χαρτογραφήσεις και quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων δίνοντας μια άγρια αγωνιστική αίσθηση στον αναβάτη. Παράλληλα, στον εξοπλισμό της μοτοσικλέτας συναντάμε επίσης LED φώτα, ProTaper τιμόνι και ελαστικά της Michelin.

Advertisement

Βίντεο των Husqvarna 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι νέο φέρνει η έκδοση Expedition της Husqvarna Norden 901 (+video)
Επίσημο: Οι KTM, Husqvarna, GasGas στην Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.
Είστε έτοιμοι για ένα νέο Husqvarna Nuda;

Advertisement