Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες της motocross Triumph 250F (+video)

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες της motocross Triumph 250F (+video)

NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες της motocross Triumph 250F (+video)

NEWSMOTO

Διέρρευσαν εικόνες της πρώτης ολοκληρωμένης motocross μοτοσικλέτας της Triumph.

Advertisement
Advertisement

Το γεγονός ότι η Triumph εισέρχεται στους χωμάτινους αγώνες Motocross και Supercross το γνωρίζουμε από το 2022 όταν οι Βρετανοί ανακοίνωσαν τη δημιουργία εργοστασιακής ομάδας τόσο στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Supercross όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP.

Μέχρι τώρα είχαμε δει τους συντελεστές της ομάδας, τους αναβάτες εξέλιξης της ομάδας, τα χρώματα της ομάδας, αλλά μοτοσικλέτα δεν είχαμε δει. Πλέον έχουμε και εικόνα από την αγωνιστική μοτοσικλέτα της Triumph η οποία εμφανίστηκε σε χωμάτινη πίστα να δοκιμάζεται με αναβάτη τον Clement Desalle, που είναι ο ένας από τους δύο επίσημους δοκιμαστές της Triumph.

Advertisement
Advertisement

Στο μικρό βίντεο που διέρρευσε εμφανίζεται η μοτοσικλέτα της Triumph από μακριά να κάνει ένα πέρασμα και δύο άλματα με τον χαρακτηριστικό ήχο του μονοκύλινδρου τετράχρονου κινητήρα να ξεχωρίζει. Πολλοί αναφέρουν ότι η μοτοσικλέτα είναι πολύ κοντά στα πρότυπα της KTM, ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια κάτι τέτοιο μέχρι να έχουμε τα επίσημα στοιχεία της μοτοσικλέτας.

Η Triumph έχει ανακοινώσει ότι το 2024 θα πάρει μέρος στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Supercross SMX και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 στην κατηγορία των 250 κ.εκ. Αργότερα, θα ενισχύσει την παρουσία της στην κατηγορία των 450 κ.εκ. τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP όσο και στο Supercross.

Advertisement

Δείτε το βίντεο που διέρρευσε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR
Triumph Tiger 660: Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται
Triumph Trident by Iron Macchina: Cafe racer από το μέλλον (+video)