Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Tiger 660: Με αυτά τα αξεσουάρ ταξιδεύεις αρχοντικά

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Tiger 660: Με αυτά τα αξεσουάρ ταξιδεύεις αρχοντικά

NEWSMOTO

Triumph Tiger 660: Με αυτά τα αξεσουάρ ταξιδεύεις αρχοντικά

NEWSMOTO

Η Triumph έχει φροντίσει να δώσει ταξιδιωτικά «φτερά» στο Tiger 660 με μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Το Triumph Tiger 660 μπορεί να διανύει το δεύτερο χρόνο στις αγορές της Ελλάδας και της Ευρώπης, ωστόσο ήδη έχει αποδείξει πως πρόκειται για μια από τις πιο πολυχρηστικές μοτοσικλέτες που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Οι ικανότητές του καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναβάτη ο οποίος θέλει μια καθημερινή μοτοσικλέτα με έντονο χαρακτήρα και χωρίς περιορισμούς σε ότι θελήσει.

Εκτός από τον σπορ χαρακτήρα και την καθημερινή πρακτικότητα, το Tiger 660 είναι εξαιρετικά ικανό και στο ταξίδι. Ιδιαίτερα με την προσθήκη των ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ της Triumph η μοτοσικλέτα μετατρέπεται σε ένα άνετο και εργονομικά άρτιο μοντέλο που μπορεί να καλύψει ευχάριστα μεγάλες αποστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Τα βασικά ταξιδιωτικά αξεσουάρ που μπορεί να επιλέξει κανείς για να κάνει το Tiger 660 πιο φιλικό στο ταξίδι είναι οι πλήρως ενσωματωμένες βαλίτσες με ειδικές βάσεις, η κεντρική βαλίτσα μεγάλης χωρητικότητας για δύο κράνη, αδιάβροχες εσωτερικές τσάντες, και μαξιλαράκι πλάτης ανάπαυσης συνεπιβάτη. Για πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα χωρίς πόνους η Triumph έχει φροντίσει για μια χαμηλή σέλα.

Για την προστασία των χεριών η Triumph έχει σχεδιάσει ειδικές χούφτες προστασίας με αεροδυναμικό σχήμα. Προστατευτικά συναντάμε επίσης σε κινητήρα, πλαίσιο και πιρούνι, ενώ ειδικά διαμορφωμένη είναι η καρίνα για αυξημένη ασφάλεια και προστασία. Όσο για την τεχνολογία, η βρετανική εταιρεία έχει φροντίσει να προσθέσει ένα σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής My Triumph Connectivity.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Official Triumph Greece (@triumphgreece)

Advertisement

Το σύστημα περιλαμβάνει ενσωματωμένο έλεγχο της κάμερας δράσης GoPro, με τη διαχείριση να γίνεται από διακόπτες στο τιμόνι και την οθόνη TFT. Σημαντικό επίσης είναι το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών TPMS, όπως και η USB θύρα φόρτισης, τα θερμαινόμενα γκριπ, η πρίζα 12V, οι επιπλέον προβολείς LED και το σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Το Triumph Tiger 660 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Triumph με τιμή εκκίνησης τα 9.990 ευρώ!

Βίντεο με τις ταξιδιωτικές ικανότητες του Tiger 660.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρεις ταινίες που σημάδεψαν την ιστορία της Triumph (+video)
Αυτή είναι η πιο προσιτή modern classic της Triumph
Αγρίεψε το Triumph Tiger 900 Rally (+video)