Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η πιο προσιτή modern classic της Triumph

Ελλάδα 21:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πιο προσιτή modern classic της Triumph

NEWSMOTO

Αυτή είναι η πιο προσιτή modern classic της Triumph

NEWSMOTO

Η Speed Twin 900 εκτός από πανέμορφη, είναι και η πιο προσιτή κλασική Triumph που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε ότι τα κλασικά μοντέλα της Triumph είναι με διαφορά τα πιο αυθεντικά που θα μπορούσε να συναντήσει κανείς στην αγορά μοτοσικλέτας. Από την μοναδική οικογένεια Bonneville, μέχρι τα δυναμικά Scrambler και από την Speedmaster μέχρι την Thruxton τα βρετανικά μοντέλα ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την πολυτέλεια και φυσικά την αυθεντικότητά τους.

Ανάμεσα στην γκάμα των modern classic της Triumph, το πιο προσιτό οικονομικά είναι το Speed Twin 900. Με αρχική τιμή τα 10.390 ευρώ το στιλάτο κλασικό μοντέλο είναι έτοιμο να σε μυήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία και να σε βάλει στον μοναδικό κόσμο των μοτοσικλετών του παρελθόντος.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την έντονη προσωπικότητα, το Speed Twin ξεχωρίζει για το κορυφαίο φινίρισμα και τις διάχυτες επιρροές από τα κλασικά βρετανικά μοντέλα της δεκαετίας του 1960. Ο στρογγυλός προβολέας εμπρός, το γυαλισμένο ρεζερβουάρ τύπου σταγόνα, η επίπεδη σέλα και οι χαμηλά τοποθετημένες εξατμίσεις δεν μπορούν να κρύψουν τη φύση της μοτοσικλέτας, ενώ οι διαθέσιμοι χρωματισμοί Jet Black, Silver Ice και Iron Stone αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες του μοντέλου.

Το Speed Twin 900 είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 900 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 65 ίππους και 80 Nm ροπής. Ο σύγχρονος ψεκασμός αναλαμβάνει να μεταφέρει ομαλά τις εντολές του αναβάτη στον πίσω τροχό με τη δύναμη να είναι βελούδινη και διασκεδαστική. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 5 σχέσεων μηχανικό, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 216 κιλά.

Advertisement

Το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, τα φρένα είναι της Brembo και οι τροχοί 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Όλα αυτά εγγυώνται μια εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, άνετη σε χαλαρές βόλτες και διασκεδαστική σε πιο γρήγορο ρυθμό. Αν λοιπόν ακόμα σκέφτεσαι να μπεις στον κόσμο των modern classics τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά προς το Hinckley.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διάσημος chef συνδυάζει φαγητό και βόλτα με μια Triumph (+video)
Αγρίεψε το Triumph Tiger 900 Rally (+video)
Η Triumph ξεκινά δοκιμές με βιοκαύσιμα (+video)