Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πώς θα σας φαινόταν μια Triumph Trident 660 RS; (+video)

Ελλάδα 12:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα σας φαινόταν μια Triumph Trident 660 RS; (+video)

NEWSMOTO

Πώς θα σας φαινόταν μια Triumph Trident 660 RS; (+video)

NEWSMOTO

Δίνουμε τροφή για σκέψη στους Βρετανούς για μια αναβαθμισμένη έκδοση της Trident 660.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph Trident 660 δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς από την πρώτη στιγμή που πάτησε τις… ρόδες του στις αγορές της Ευρώπης έπεισε πως πρόκειται το πιο ολοκληρωμένο μεσαίο naked της σύγχρονης εποχής. Η μοτοσικλέτα τα έχει όλα: τρικύλινδρο ισχυρό κινητήρα, ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα, πολυτάλαντο οδηγικό χαρακτήρα, συστήματα ασφάλειας και πολύ ξεχωριστή εμφάνιση.

Επειδή όμως η Triumph μας έχει συνηθίσει στα μοντέλα της να δημιουργεί και πιο πλούσιες, σπορ εκδόσεις δεν θα μας χάλαγε να βλέπαμε στην γκάμα της και μια Trident 660 RS! Στην εμφάνιση οι Βρετανοί θα δεν θα ασχολούνταν ιδιαίτερα καθώς ήδη η μοτοσικλέτα είναι όμορφη και ξεχωριστή, ωστόσο ένας νέος χρωματισμός θα έκανε πιο χαρακτηριστική την έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα του κινητήρα επίσης δεν θα υπήρχαν σημαντικές αλλαγές με το τρικύλινδρο σύνολο να συνέχιζε να προσφέρει τους πλήρως εκμεταλλεύσιμους 81 ίππους και του τα 64 Nm ροπής του. Εκεί που ίσως είχαμε μια αναβάθμιση ήταν στις επιλογές οδήγησης με την Triumph να δημιουργούμε μια Sport επιλογή με πιο άμεση απόκριση στο γκάζι και ακόμα πιο γεμάτη απόδοση στις χαμηλές στροφές.

Η πιο σοβαρή επέμβαση στην έκδοση RS θα ήταν στις αναρτήσεις με την Triumph να αναβαθμίζει το μπροστινό ανεστραμμένο πιρούνι της KYB με δυνατότητα ρύθμισης. Επιπλέον, το αμορτισέρ πίσω θα ήταν της Ohlins πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ τα φρένα θα αποκτούσαν το κύρος της Brembo (από τα ισχυρά Nissin) με ακτινικές 4πίστονες δαγκάνες, ABS στροφής και ακτινική τρόμπα επίσης της Brembo.

Advertisement

Στα ηλεκτρονικά, ήδη το Trident 660 διαθέτει αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και σύστημα Ride by Wire στο γκάζι, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο. Και στα συστήματα συνδεσιμότητας και οθόνης πληροφοριών δεν θα επεμβαίναμε καθώς η Triumph ήδη έχει φροντίσει με το My Triumph Connectivity System.

Advertisement

Μια Triumph Trident 660 RS θα ήταν όντως μια υπέροχη προσθήκη, ωστόσο και το υπάρχον naked μοντέλο παραμένει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία. Την Trident 660 μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Triumph στην τιμή των 9.290 ευρώ.

Βίντεο με τα χαρακτηριστικά της Trident 660.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Tiger 660: Με αυτά τα αξεσουάρ ταξιδεύεις αρχοντικά
Τρεις ταινίες που σημάδεψαν την ιστορία της Triumph (+video)
Ανάρπαστη η νέα Triumph Street Triple Moto2 (+video)