Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

NEWSMOTO

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

NEWSMOTO

Η Triumph δημιουργεί μια εμβληματική Scrambler 1200  Bond Edition περιορισμένης παραγωγής. Σκοπός της είναι  για να γιορτάσει τη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής των ταινιών «James Bond» και την Αγγλική εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

 

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Triumph ανακοίνωσε μια νέα επίσημη συνεργασία με την EON Productions, αποκαλύπτοντας τη δυναμική ενσωμάτωση μοτοσυκλετών Triumph στην 25η  ταινία James Bond, με τον τίτλο «No Time To Die».

Triumph: Έρχεται νέο Thruxton RS για το 2020

Advertisement
Advertisement

Για να γιορτάσει αυτήν την εμβληματική συνεργασία η Triumph, παρουσιάζει την πρώτη επίσημη μοτοσυκλέτα που συνδέεται απευθείας με το Bond Franchise. Η Scrambler 1200 Bond Edition είναι μια σπάνια, (λόγω περιορισμένης παραγωγής) μοτοσυκλέτα Scrambler 1200 κ.εκ., που διαθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό με γραφικά «007» και περιορίζεται σε παραγωγή μόλις 250 κομματιών παγκοσμίως. Κάθε μια έχει πλακέτα αρίθμησης έκδοσης και μοναδική σήμανση, ενώ παραδίδεται με ειδικό πακέτο παράδοσης «Bond».Η μοτοσυκλέτα «Bond Edition» εμπνεύστηκε από τις εκπληκτικές ειδικά προσαρμοσμένες Scrambler 1200 που εμφανίζονται στο φιλμ «No Time To Die». Διαθέτει τις επιδόσεις και τις δυνατότητες της κορυφαίων προδιαγραφών Triumph Scrambler 1200 XE, μαζί με πολυτελείς λεπτομέρειες.

 

Advertisement

Τα σημεία διαφοροποίησης είναι: Η πλάκα αριθμού στην εξάτμιση και στο κάτω πλαϊνό πάνελ με σήμανση «007», η σέλα από αληθινό δέρμα με ανάγλυφο λογότυπο, τα γραφικά εκκίνησης στο όργανο TFT και η ξεχωριστή βαφή με τα γραφικά «007» εμπνευσμένα από τη μοτοσυκλέτα που οδηγεί ο James Bond στην 25η ταινία. Επιπλέον υπάρχουν: Μαύρο ανοδιωμένο πίσω και ψηλό εμπρός φτερό, μαύρο «πιρούνι», σήματα κινητήρα με χρυσές πτυχές, μαύρο σαγρέ ψαλίδι και κάλυμμα γραναζιού, μαύρη σαγρέ χειρολαβή, ποδιά κινητήρα και πάνελ, εξάτμιση Arrow με κώνους carbon και ανοξείδωτη ατσάλινη σχάρα προβολέα.

Triumph Tiger 1200 Desert & Alpine Special Editions

Advertisement

 

Ρεκόρ της Triumph Rocket 3 στο 0-100

Τέλος, η Scrambler 1200 Bond Edition διαθέτει κορυφαία τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη με: Όργανα TFT 2ης γενιάς, έξι προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του «Off-Road Pro», ABS Traction Control με γωνιακό αισθητήρα / αδρανειακή μονάδα μέτρησης, φωτισμός LED παντού με προβολέα DRL εμπρός, φωτιζόμενοι διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό, υποβοηθούμενος συμπλέκτης, ανάφλεξη keyless, θερμαινόμενα γκριπ, Cruise control, φόρτιση USB, υποδοχή για σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph (έλεγχος κλήσεων, μουσικής, πλοήγησης και κάμερας GoPro). Η νέα Scrambler 1200 Bond Edition είναι διαθέσιμη για παραγγελία.

Advertisement