Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Tiger 1200 Desert & Alpine Special Editions

Ελλάδα 9:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Triumph Tiger 1200 Desert & Alpine Special Editions

NEWSMOTO

Triumph Tiger 1200 Desert & Alpine Special Editions

NEWSMOTO

Η Triumph παρουσιάζει, δύο νέες Tiger 1200 κ.εκ: Τις Tiger 1200 Desert edition και Tiger 1200 Alpine edition, με νέα χρώματα και πλούσιο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

 

Εμπνευσμένη από τις περιπέτειες με μοτοσυκλέτα, η Tiger 1200 έχει κυριαρχήσει στις πιο αφιλόξενες και απαιτητικές ερήμους αλλά και στα μονοπάτια οροσειρών και βουνών στην Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Δύο νέα μοντέλα προστέθηκαν στην γκάμα της Triumph Tiger. Αυτές οι νέες μοτοσυκλέτες διαθέτουν μια μοναδική διαμόρφωση υψηλών προδιαγραφών. ειδικά γραφικά, για να προσφέρουν ακόμη πιο μεγάλες δυνατότητες adventure, κορυφαίο στυλ και μεγάλη αξία στα χρήματα που θα επενδυθούν για την αγορά τους. Ο λόγος για την Tiger 1200 Desert και Alpine Edition.

Νέα Triumph Tiger (+video)

Advertisement
Advertisement

Ξεκίνημα με την Tiger 1200 Desert, η οποία είναι εμπνευσμένη από επικές περιπέτειες στις πλέον αφιλόξενες ερήμους του πλανήτη, (Σαχάρα, Καλαχάρι και Γκόμπι). Η Tiger 1200 Alpine Edition είναι εμπνευσμένη από επικές αλπικές περιπέτειες σε μια από τις πιο συναρπαστικές οροσειρές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα δύο δίκυκλα περιπέτειας έχουν ειδικά αφιερωμένα γραφικά και λεπτομέρειες Desert και Alpine αλλά και Special edition «Sandstorm» χρώμα με ειδικά γραφικά «Desert Edition» (για Tiger 1200 Desert Edition) και χρώμα «Snowdonia White» με ειδικά γραφικά για τη νέα Tiger 1200 Alpine Edition.

Advertisement

Οι νέες ειδικές εκδόσεις Tiger 1200 προσθέτουν στις μεσαίων προδιαγραφών Tiger XRx και Tiger XCx, ακόμη πιο υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει βελτίωση της οδήγησης. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Ελαφρύ τελικό εξάτμισης Arrow από τιτάνιο, Triumph Shift Assist,  3-κύλινδρος κινητήρας 1.215 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 141PS / 9.350 σ.α.λ., μέγιστη ροπή 122Nm / 7.600 σ.α.λ. αλλά και έναν απίστευτο ήχο από το ελαφρύ τελικό τιτανίου Arrow.

Triumph: Εκπτώσεις και προσφορές

Advertisement

Όπως και οι άλλες Tiger 1200, οι δύο ειδικές εκδόσεις έχουν προηγμένη τεχνολογία, που εστιάζει στον αναβάτη με : Triumph Shift Assist, ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT, αναθεωρημένο cornering ABS και έλεγχος πρόσφυσης, έως και 5 προγράμματα οδήγησης, πλήρης φωτισμός LED, φωτιζόμενοι διακόπτες, ανάφλεξη χωρίς κλειδί, cruise control, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας, θερμαινόμενα γκριπ και πρίζες φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Τέλος στον επιπλέον έξτρα εξοπλισμό, περιλαμβάνονται: Ημι-ενεργή ανάρτηση Triumph (TSAS), Brembo Monobloc φρένα και ρυθμιζόμενο ύψος σέλας.