Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

Triumph: Έρχεται νέο Thruxton RS για το 2020

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph: Έρχεται νέο Thruxton RS για το 2020

ΔΟΚΙΜΕΣ

Triumph: Έρχεται νέο Thruxton RS για το 2020

ΔΟΚΙΜΕΣ

Με το τελευταίο της teaser video η βρετανική Triumph ανακοινώνει τη νέα έκδοση RS της δικύλινδρης Thruxton των 1.200 κυβικών που θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στις 5 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph έχει δώσει έναν πολύ χαρακτηριστικό τίτλο στο νέο teaser video που δημοσίευσε και μας δηλώνει έτσι ξεκάθαρα τις προθέσεις της με το “The Legend Evolves”.

Το νέο Thruxton RS χαρακτηρίζεται από τους Βρετανούς ως η εξέλιξη του θρύλου και σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής MCN η νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας αναμένεται να αντικαταστήσει στην γκάμα της Triumph το Thruxton R. Το βίντεο αναμενόμενα δεν αποκαλύπτει πολλά πέρα από το νέο όνομα.

Advertisement
Advertisement

Με την Thruxton R (φωτογραφίες) να έχει ήδη αναβαθμισμένα και πιο ποιοτικά περιφερειακά σε σχέση με το βασικό μοντέλο (αναρτήσεις της Ohlins και φρένα της Brembo), η RS δεν αποκλείεται να προσθέσει στον εξοπλισμό της περισσότερα τμήματα από ανθρακονήματα. Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί και κάποια αύξηση στην ισχύ του εν σειρά δικύλινδρου κινητήρα των 1.200 κυβικών και 98 ίππων.

Η νέα έκδοση της modern classic μοτοσυκλέτας των Βρετανών θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της στο κοινό στις 5 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν και από την επίσημη έναρξη της EICMA, της διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας που λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στο Μιλάνο.

Advertisement