Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το πανέμορφο classic της QJMotor

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πανέμορφο classic της QJMotor

NEWSMOTO

Το πανέμορφο classic της QJMotor

NEWSMOTO

Η QJMotor διαθέτει στην γκάμα της ένα αυθεντικό κλασικό μοντέλο που σε ταξιδεύει στις ρίζες των δύο τροχών.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα της QJMotor περιλαμβάνει κυρίως μοτοσικλέτες περιπέτειας, χρηστικά μοντέλα και στιλάτα 125άρια πόλης, ωστόσο υπάρχει μια μοτοσικλέτα η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόκειται για την SRC 500, μια κλασική μοτοσικλέτα η οποία έχει βασιστεί σε αυθεντικά μοντέλα της δεκαετίας του 1950 με απαράμιλλη αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η SRC 500 ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και έρχεται όσο πιο κοντά γίνεται στο κλασικό. Όλα ξεκινούν από τον στρογγυλό προβολέα εμπρός ο οποίος συνοδεύεται από δύο επίσης στρογγυλά ψηφιακά όργανα και ένα φαρδύ τιμόνι. Το ρεζερβουάρ τύπου σταγόνας ενισχύει την κλασική δομή του μοντέλου, ενώ η επίπεδη σέλα, η χαμηλά τοποθετημένη εξάτμιση και οι ακτινωτές ζάντες προσθέτουν κλασικό κύρος στην SRC.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της μοτοσικλέτας της QJMotor είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 480 κ.εκ. με απόδοση 26 ίππους και 36 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων και την τροφοδοσία έχει αναλάβει ψεκασμός της Bosch. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 205 κιλά και το ύψος της σέλας μόλις 735 χιλ. κάτι που την κάνει χρηστική για μεγάλο εύρος αναβατών.

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 300 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. πίσω με ABS. Το κλασικό μοντέλο της QJMotor είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.495 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγγίξαμε το QJMotor SRK 400
Περιμένοντας τα 700άρια της QJMotor
Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)

Advertisement