Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το όραμα της Daytona

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το όραμα της Daytona

NEWSMOTO

Το όραμα της Daytona

NEWSMOTO

Η Daytona παρουσίασε ένα καινούριο scooter με έντονα ρετρό στοιχεία και ευρωπαϊκή φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Η Daytona βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα παρουσιάζοντας μοντέλα με σύγχρονη τεχνολογία, προσιτά και πολύ αναβαθμισμένα στον σχεδιαστικό τομέα.

Στο τελευταίο μάλιστα έχει κάνει μεγάλα βήματα εμπρός παρουσιάζοντας μοντέλα όπως το νέο Orama 125. Το καινούριο scooter ξεχωρίζει εύκολα από τον ρετρό σχεδιασμό του που ακολουθεί τη φιλοσοφία των scooter της δεκαετίας του 1960 που κατάκλυσαν την Ευρώπη.

Εκτός από όμορφη ρετρό αισθητική, το Daytona Orama 125 είναι και εξαιρετικά αποδοτικό. Ο κινητήρας είναι ένας υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 15 ίππους και 12,5 Nm ροπής που κατατάσσει το scooter ανάμεσα στα κορυφαία από άποψη απόδοσης στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Ο ψεκασμός είναι της Bosch και η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT, ενώ χάρη στο χαμηλό βάρος των 138 κιλών οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Στο θέμα της ασφάλειας η Daytona δεν έχει κάνει εκπτώσεις τοποθετώντας ABS στο σύστημα των φρένων. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές και οι τροχοί 12 ιντσών προσφέρουν άνεση και αυξημένη ευελιξία.

Advertisement

Το νέο Daytona Orama 125 κοστίζει 2.495 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς από την Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επαναστατικό cargo scooter από την Daytona
Με ευρωπαϊκό αέρα έρχεται το Daytona Iris e125
Daytona Virtus 300: Εξερευνητής καθημερινότητας