Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επαναστατικό cargo scooter από την Daytona

Ελλάδα 22:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επαναστατικό cargo scooter από την Daytona

NEWSMOTO

Επαναστατικό cargo scooter από την Daytona

NEWSMOTO

Η Daytona παρουσίασε ένα νέο επαγγελματικό scooter με πολύ αυξημένες δυνατότητες φόρτωσης.

Advertisement
Advertisement

Τα scooter με αρθρωτό σύστημα πλαισίου δεν είναι άγνωστα στο κοινό καθώς τα είχαμε συναντήσει ξανά ευρέως στους δρόμους τη δεκαετία του 2000. Η Daytona επαναφέρει δυναμικά το ασφαλές αυτό σύστημα μέσω του νέου ηλεκτρικού Hercules III Cargo το οποίο υπόσχεται πολύ μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς.

Υπάρχουν δύο πολύ βασικά στοιχεία που κάνουν το Hercules III Cargo να ξεχωρίζει. Το ένα είναι ότι χάρη στο αρθρωτό σύστημα το φορτίο στο πίσω μέρος παραμένει σταθερό και ασφαλές χωρίς επικίνδυνες μετακινήσεις. Από την άλλη, το εμπρός μέρος που γέρνει σαν κανονικό scooter, εκμεταλλεύεται την μεγάλη ακτίνα στις στροφές κάτι που το κάνει πολύ ευέλικτο και πρακτικό.

Advertisement
Advertisement

Το scooter της Daytona είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτροκινητήρες hub, έναν σε κάθε τροχό στο πίσω μέρος, που φτάνουν συνολικά την απόδοση των 4,6 kW. Η ιπποδύναμη μεταφράζεται σε 6,3 ίππους και η ροπή τα 100,6 Nm. Η μπαταρία είναι λιθίου και χαρίζει αυτονομία 94 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερης μπαταρίας για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Το Hercules είναι ικανό να φορτωθεί έως και 200 κιλά στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά η σχάρα είναι ικανή να μεταφέρει 39 κιλά. Υπάρχει επίσης χώρος κάτω από τη σέλα για ένα jet κράνος, ενώ στον εξοπλισμό συναντάμε LED φώτα, ψηφιακή οθόνη TFT, τρεις επιλογές οδήγησης (συν όπισθεν) και τροχούς 13 ιντσών.

Advertisement

Το ηλεκτρικό cargo scooter της Daytona είναι διαθέσιμο στην τιμή των 4.335 ευρώ (με επιδότηση 3.286 ευρώ), μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου (με τις κατάλληλες προϋποθέσεις) και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Daytona Virtus 300: Εξερευνητής καθημερινότητας
Ο καθημερινός Rockstar της Daytona
Daytona Iris e125: Με στυλ και… ησυχία