Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona Virtus 300: Εξερευνητής καθημερινότητας

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Daytona Virtus 300: Εξερευνητής καθημερινότητας

NEWSMOTO

Daytona Virtus 300: Εξερευνητής καθημερινότητας

NEWSMOTO

Η Daytona παρουσίασε το νέο adventure scooter Virtus 300 βάζοντας την περιπέτεια στην καθημερινότητα του αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Daytona Virtus 300 έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των scooter περιπέτειας της εταιρείας δίπλα στα Mista 125 και 150. Σε κάθε σημείο του scooter επικρατεί ο δυναμισμός, ο οποίος υποδηλώνει τη θέληση του scooter να κινηθεί ακόμα και σε χωμάτινα τερέν, ενώ κλείνει έξυπνα το μάτι και στους νέους αναβάτες με τα όμορφα γραφικά και τους έντονους χρωματισμούς.

Ο κινητήρας του νέου scooter της Daytona είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους και 24 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα σύγχρονο σύστημα ψεκασμού το οποίο υπόσχεται καλές επιδόσεις, ομαλή λειτουργία και αυξημένη οικονομία στο καύσιμο. Το Virtus χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων είναι σε θέση να διανύσει με ένα γέμισμα πάνω από 350 χιλιόμετρα, κάτι που το κάνει ικανό και στο ταξίδι.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο του scooter είναι ενισχυμένο από ατσάλι και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB. Στο εμπρός μέρος έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 38 χιλ. και πίσω έχουμε δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ αερίου-λαδιού. Τα φρένα είναι της J.Juan με ABS, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και πίσω.

Χαρακτηριστικό του δυναμισμού του Virtus είναι το φαρδύ αλουμινένιο μεταβλητής διαδρομής τιμόνι που εδράζεται σε επίσης αλουμινένια καβαλέτα, ακολουθώντας τα μοτοσικλετιστικά πρότυπα. Το πλάτος του προσφέρει έναν ικανοποιητικό μοχλό, που συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση του ελέγχου ακόμη και σε δύσκολα τερέν.

Advertisement

Στον τομέα του εξοπλισμού, το Virtus 300 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, οθόνη LCD 5 ιντσών με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, θερμαινόμενα grip, USB θύρα, μεγάλο χώρο αποθήκευσης και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Advertisement

Το νέο scooter περιπέτειας της Daytona είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 4.545 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Virtus 300: Η απάντηση της Daytona στα crossover scooter
Με ιταλικό στυλ το νέο ηλεκτρικό scooter της Daytona
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το Daytona Rockstar 125;

Advertisement