Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το newsmoto by newsauto στο 7o Athens Motoshow

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το newsmoto by newsauto στο 7o Athens Motoshow

NEWSMOTO

Το newsmoto by newsauto στο 7o Athens Motoshow

NEWSMOTO

Το Athens Motoshow διοργανώνεται μέχρι τις 10 Απριλίου στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό και το newsmoto είναι φυσικά εκεί.

Advertisement
Advertisement

Στο Athens Motoshow 2022 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις νέες προτάσεις της αγοράς μοτοσυκλέτας και των scooters, αλλά και όλες τις επιλογές σχετικά με τον εξοπλισμό του αναβάτη και των δίκυκλων μοτοσυκλέτας.

Το παρόν θα δώσουν τα δίκυκλα έως 125 κ.εκ. καθώς και τα ηλεκτρικά δίκυκλα, με προτάσεις που δίνουν τη δυνατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων να μετακινηθούν εναλλακτικά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο με την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Από το Athens Motoshow 2022 δεν θα μπορούσε να λείπει το Νο 1 site αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας (newsauto και newsmoto), που έχει το δικό του περίπτερο όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό προκειμένου να διεκδικήσετε ένα ηλεκτρικό Seat Mo και δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Περάστε λοιπόν από το περίπτερο του newsmoto by newsauto σκανάρετε το QR code του περιπτέρου – δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού- και λάβετε μέρος στην κλήρωση για το 100% ηλεκτρικό Seat Mo, κράνη Shark LS2, μπουφάν Dainese  καθώς και για μία ενδοεπικοινωνία Cardo packtalk.

Το Athens Motoshow 2022 γίνεται στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού στον Κεραμεικό, σε μια συνολική έκταση 5 στρεμμάτων, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες, σε στεγασμένο αλλά και σε ανοιχτό, ημιυπαίθριο χώρο όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ώρες λειτουργίας για τις καθημερινές 15:00 – 21:00 & για τo Σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαγωνισμός Newsmoto: Κερδίστε το ηλεκτρικό Seat Mo – Δώρα αξίας 15.000 ευρώ
newsmotoChoice: Scooters κάτω από 125cc
Τι είδε ο μοτοσυκλετιστής και… έπεσε;