Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι νέο φέρνει το Honda SH150 του 2023

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο φέρνει το Honda SH150 του 2023

NEWSMOTO

Τι νέο φέρνει το Honda SH150 του 2023

NEWSMOTO

Το δημοφιλέστατο scooter της Honda αποκτά περισσότερη πρακτικότητα και στυλ για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Το Honda SH150 δεν είναι τυχαία το πιο δημοφιλές scooter στην Ευρώπη καθώς σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία και η Ελλάδα ακόμα, έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως. Το scooter της Honda ανέκαθεν προσέφερε πρακτικότητα, αξιοπιστία και επιδόσεις, ενώ ξεχώριζε από τον ανταγωνισμό για την ιδιαίτερη «ιταλική» του φινέτσα.

Για το 2023 η Honda αποφάσισε να μην επέμβει στα τεχνικά στοιχεία του scooter προσέχοντας περισσότερο την πρακτικότητα και την εργονομία. Παράλληλα, ανέβασε το επίπεδο της ποιότητας, ενώ πρόσθεσε ακόμα περισσότερες χρωματικές επιλογές (τέσσερις) για να καλύψει όλα τα γούστα.

Advertisement
Advertisement

Βασικό στοιχείο του SH150 παραμένει η χρηστικότητα η οποία βασίζεται στο επίπεδο πάτωμα, την άνετη σέλα και την ποιότητα των αναρτήσεων. Η Honda έχει αυξήσει το χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα στα 28 λίτρα χάρη στη νέα σχεδίαση του πλαισίου, έχει προσθέσει USB θύρα φόρτισης, το ψηφιακό όργανο πληροφόρησης είναι LCD και τα φωτιστικά σώματα LED.

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός μονοκύλινδρος eSP+ των 157 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 16,6 ίππους και 14,9 Nm ροπής. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια η Honda έχει προσθέσει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ για μέγιστη αποτελεσματικότητα το SH150 χρησιμοποιεί σύστημα Start/Stop. Το SH συνεχίζει να ξεχωρίζει για την οδηγική του συμπεριφορά χάρη στο αναβαθμισμένο πλαίσιο και τις ποιοτικές αναρτήσεις, ενώ το χαμηλό βάρος στα 134 κιλά προσθέτει ευελιξία και γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης.

Advertisement

Το νέο Honda SH150 είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς στην τιμή των 4.140 ευρώ, ενώ υπάρχει η έκδοση Sporty στην τιμή των 4.260 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο του Honda SH150.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε το 125άρι Honda που κοστίζει κάτω από 3.000 ευρώ
Ποια ιστορικά δίκυκλα της Honda γίνονται ηλεκτρικά;

Advertisement

Αυτή είναι η ελκυστική τιμή του νέου Honda Hornet (+video)