Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δείτε το 125άρι Honda που κοστίζει κάτω από 3.000 ευρώ

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το 125άρι Honda που κοστίζει κάτω από 3.000 ευρώ

NEWSMOTO

Δείτε το 125άρι Honda που κοστίζει κάτω από 3.000 ευρώ

NEWSMOTO

Η Honda διαθέτει στην γκάμα της ένα ικανότατο μοντέλο στα 125 κ.εκ. με πάρα πολύ προσιτή τιμή και κατανάλωση κάτω από 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Honda να έχει «γεμίσει» την γκάμα των 125αριών της με πανέμορφα, ποιοτικά και δημοφιλή ιστορικά μοντέλα όπως το Monkey, το Dax και το Super Cub, ωστόσο υπάρχει και ένα μοντέλο με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Η CB125F από το 2022 βρίσκεται στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας και στη χώρα μας είναι διαθέσιμη στην τιμή των 2.990 ευρώ προσφέροντας πολλά περισσότερα από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Πρόκειται για μια απλή κατασκευή η οποία όμως φέρει την σφραγίδα της Honda στον τομέα της ποιότητας και της πρακτικότητας.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του CB125F είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11 ίππους και 10,9 Nm ροπής. Ο ψεκασμός καυσίμου γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ το σύνολο συνεργάζεται με ένα 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας είναι ζωηρός και πρόθυμος σε όλες τις συνθήκες αστικής μετακίνησης, αλλά σίγουρα το δυνατό του σημείο είναι η κατανάλωση.

Το CB125F καταναλώνει λιγότερα από 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων μπορείς να ξεχάσεις το πρατήριο για περισσότερα από 500 χιλιόμετρα!

Advertisement

Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ένα ατσάλινο πλαίσιο και αναρτήσεις οι οποίες αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Στα φρένα έχουμε δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω με συνδυαστικό σύστημα CBS, ενώ οι τροχοί είναι αλουμινένιοι 18 ιντσών. Την πληροφόρηση του αναβάτη αναλαμβάνει μια LCD ψηφιακή οθόνη και ο προβολέας είναι τεχνολογίας LED. Μια πρακτική, ποιοτική και ασφαλής απάντηση στην αστική «κόλαση». Φυσικά η μοτοσικλέτα μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου για τα δίκυκλα 125 κ.εκ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια ιστορικά δίκυκλα της Honda γίνονται ηλεκτρικά;
Επόμενη αναβίωση της Honda θα είναι το GB750
Κουνάει μαντήλι στη Honda ο Marquez;

Advertisement