Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι καινούριο φέρνει το Royal Enfield Super Meteor 650 (+video)

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι καινούριο φέρνει το Royal Enfield Super Meteor 650 (+video)

NEWSMOTO

Τι καινούριο φέρνει το Royal Enfield Super Meteor 650 (+video)

NEWSMOTO

Η Royal Enfield παρουσίασε σε πανηγυρικό ύφος το νέο της cruiser και δείχνει ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Advertisement
Advertisement

Οι Ινδοί της Royal Enfield φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ σοβαρά τους δύο τροχούς και δεν κρύβουν την εξωστρέφεια τους προς την παγκόσμια μοτοσικλετιστική κοινότητα. Απόδειξη αυτού ήταν η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση που διοργάνωσαν για το καινούριο τους μοντέλο Super Meteor 650 η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Οι άνθρωποι της Royal Enfield επέλεξαν να ακολουθήσουν το «ευρωπαϊκό» μοντέλο παρουσίασης μέσω live stream για να δείξουν ότι το νέο τους cruiser θα ταξιδέψει σε όλες τις αγορές του κόσμου. Τι είναι όμως αυτό που προσθέτει το Super Meteor 650 στην εταιρεία και τη νέα πορεία που στοχεύει να ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον;

Advertisement
Advertisement

Όπως οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας αναφέρουν το νέο Super Meteor σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργασίας του εργοστασίου στην Ινδία με το σχεδιαστικό εργαστήριο στη Μεγάλη Βρετανία. Πλέον ο ποιοτικός έλεγχος και τα συστήματα συναρμολόγησης είναι κορυφαίου επιπέδου και υπάρχει άμεση επαφή με τους Βρετανούς στον τομέα του σχεδιασμού και της τεχνολογίας.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση της συνεργασίας έχει φέρει τα πρώτα αποτελέσματα πάνω στο Super Meteor 650 το οποίο είναι ίσως το πιο ποιοτικό Enfield των τελευταίων 50 ετών. Τόσο το φινίρισμα όσο και η ποιότητα συναρμολόγησης είναι εξαιρετική, ενώ η μοτοσικλέτα και στο τεχνικό κομμάτι διαθέτει πρωτοποριακά για την εταιρεία εξαρτήματα.

Advertisement

Ένα από αυτά είναι το ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός το οποίο τοποθετείται για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα της Royal Enfield, ενώ ο κινητήρας είναι ραφιναρισμένος προκειμένου να αποδίδει με ομαλό και φιλικό τρόπο τους 47 ίππους του. Σε αυτό συμβάλει και το νέο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ σημαντική δουλειά έχει γίνει στο πλαίσιο το οποίο έχει σχεδιάσει η Harris Performance. Το νέο Super Meteor 650 αναμένεται στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2023 σε τρεις εκδόσεις (Atral, Interstellar, Tourer) και με τιμή η οποία ξεκινάει από τις 7.690 ευρώ.

Η παγκόσμια παρουσίαση του Super Meteor 650.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αλλάζει σελίδα η Royal Enfield
Κάτι τρέχει με τη Royal Enfield και την Stark
Η Royal Enfield κατακτά το Νότιο Πόλο (+video)