Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Royal Enfield κατακτά το Νότιο Πόλο (+video)

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Royal Enfield κατακτά το Νότιο Πόλο (+video)

NEWSMOTO

Η Royal Enfield κατακτά το Νότιο Πόλο (+video)

NEWSMOTO

Η Royal Enfield κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ 90 South.

Advertisement
Advertisement

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από το τρομερό εγχείρημα της Royal Enfield να κατακτήσει το Νότιο Πόλο. Δύο ειδικά προετοιμασμένα Himalayan και δύο αποφασισμένου αναβάτες ξεκίνησαν για το τρομερό οδοιπορικό που κανένας μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε τολμήσει με μοτοσικλέτα.

Οι δυσκολίες ήταν αμέτρητες, ωστόσο οι Santhosh Vijay Kumar και Dean Coxson κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ταξίδι. Τον Δεκέμβριο του 2021 οι Ινδοί προτίμησαν να μας δείξουν μόνο μερικές φωτογραφίες και κάποια μικρά βίντεο από την περιπέτεια στην παγωμένη γη καθώς είχε άλλα πλάνα στο μυαλό τους.

Advertisement
Advertisement

Για το project 90 South είχαν σχεδιάσει να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ το οποίο θα έβγαζαν την επόμενη χρονιά. Αυτή η στιγμή λοιπόν έφτασε και πλέον είναι διαθέσιμο το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ. Για τα γυρίσματα του 90 South η Royal Enfield ζήτησε τη βοήθεια του BBC StoryWorks και τους έμπειρους κινηματογραφιστές του βρετανικού κολοσσού.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, πολύ δραματικό και με υπέροχες εικόνες. Το πρώτο επεισόδιο έχει να κάνει με την προετοιμασία των αναβατών και των μοτοσικλετών η οποία έγινε στην Ισλανδία για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και ατέλειες. Οι δύο Himalayan πάντως ανταπεξήλθαν τέλεια και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα παρά τις ακραίες συνθήκες.

Advertisement

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του 90 South.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τη Royal Enfield HNTR 350
Με καρδιά από Interceptor η νέα Royal Enfield Super Meteor
Στροφή στην ηλεκτροκίνηση για την Royal Enfield